Mama fetiţei de 7 ani violate de străbunic rupe tăcerea! PRESUPUSUL INFRACTOR, PLIMBAT CU MAŞINA POLIŢIEI CĂTRE STAŢIA DE AUTOBUZ, NU CĂTRE SECŢIE! De ce a fost arestat după o lună?

Violatorul pedofil care a nenorocit o fetiţă în vârstă de 7 ani, din Corbii Mari, care-i mai era şi strănepoată, a fost lăsat în libertate mai bine de o lună de la comiterea faptei. Poate pentru onor poliţiştii care se ocupau de caz, monstrul cu chip de om, recunoscut în localitatea sa pentru pedofilie, nu reprezenta un pericol social concret şi merita să-şi mai petreacă vreo câteva săptămâni sub cerul liber.

Violeta  Scorcea, mama fetiţei violate, a făcut declaraţii uluitoare pentru Cronica de Găeşti. Pe 4 decembrie, în casa sa se afla unchiul în vârstă de 62 de ani. Îl respecta şi îl considera un părinte, pentru că o crescuse. Când a intrat seara în casă şi a aprins lumina, a văzut scena cumplită: moşul scârbos, dezbrăcat, se afla peste fetiţă, dezbrăcată şi ea de la brâu în jos. Femeia a început să ţipe, a sunat la 112 şi şi-a chemat de urgenţă fratele. Tremură şi plânge când rememorează scena groazei.

„Poliţiştii au venit, într-un târziu. Mi-au zis că nu au probe, că aşa sunt legile şi că să-l ţin la mine în casă peste noapte (n.red.: pe pedofilul pervers, adică!). Le-am zis că ori îl omor eu, ori mă omoară el, că la mine în casă nu mai are ce căuta. L-au luat ei cu maşina şi l-au lăsat în staţie. A doua ziua, am mers la declaraţii. Am fost şi la medicul legist care mă întreba dacă sigur fata este violată. I-am spus că nu ştiu, să verifice el, că de-aia ne-am dus. Mie copilul aşa mi-a spus. Şi mi-a mai zis că nu este prima dată, că a mai încercat de două ori. A trecut o lună de zile de când s-a întâmplat. Când a aflat lumea, am primit telefoane şi mulţi oameni de la el din comună mi-au zis că a mai abuzat sexual copii, a fost prins şi cu o fetiţă de 5 ani”, ne-a spus Violeta Scorcea. Mama disperată nu ştie nici la această dată ce scrie în certificatul medico-legal, dacă micuţa ei a fost sau nu deflorată de ruda nemernică, pe care a primit-o în casă. Spune că a fost dată afară din curtea poliţiei şi nu înţelege de ce nimeni nu o bagă în seamă. Trebuie să meargă cu copilul la psiholog şi se gândeşte că această întâmplare o va afecta pe toată viaţa.

În schimb, Poliţia Dâmboviţa nu doreşte să facă niciun comentariu despre anormal de lunga perioadă de libertate dată presupusului violator de la comiterea faptei. Ne îndrumă să ne adresăm Parchetului de pe lângă Judecătoria Găeşti, întrucât cercetările sunt efectuate sub supravegherea şi coordonarea unui procuror.  

Dacă în cazul abuzului sexual ultramediatizat dintr-un lift din Capitală, s-a răscolit o ţară şi a picat un Guvern, iată că în cazul unui viol în care victimă este tot un copil măsuri se iau abia peste o lună, asta deşi făptuitorul a fost cunoscut din prima clipă. Poliţiştii şi procurorul care-i coordonează şi-i supraveghează s-au gândit, probabil, că individul nu reprezintă un pericol social şi că merită să mai zburde niţel în libertate sau poate există o altă explicaţie la care noi, muritorii de rând, nu avem acces şi pe care ne-am dori din suflet să o aflăm. Mai mult, oamenii legii o îndrumau pe mama fetiţei să-l şi găzduiască pe nemernic peste noapte în casa ei. De mila lui, şi nu a fetiţei, l-au dus cu maşina în staţia de autobuz. Nu la secţie, pentru declaraţii, întocmire de dosar penal şi ulterior reţinere. Nu, cu maşina poliţiei pe post de taxi, un presupus infractor periculos a fost condus până în staţia de autobuz, ca să meargă liber acasă! În timp ce bestia cu chip de om e plimbată  – repetăm, că e fabulos! – cu maşina poliţiei, mama fetiţei presupus violate este dată afară de la poarta Poliţiei Găeşti! E adevărat că trăim într-o societate cu valori inversate, însă modul în care instituţiile acestui stat, plătite din bani publici, înţeleg să ne respecte drepturile, libertăţile şi interesele legitime, continuă să fie o sursă inepuizabilă de uimire. Este adevărat că individul se află acum în arest, iar poliţiştii şi procurorul care-i coordonează şi-au făcut într-un final treaba, însă o lună de zile un copil de 7 ani şi o mamă au trăit în teroare şi continuă să ducă pe umeri o traumă care le va brăzda sufletele o viaţă întreagă.  

Cronica de Gaesti

Un autotren cu portocale s-a răsturnat în Găeşti

Un TIR încărcat cu portocale s-a răsturnat în această dimineaţă în faţa Parchetului din Găeşti …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *