ŞOC ÎN PSD DÂMBOVIŢA! Lui Ţuţuianu i se clatină scaunul de mare şef? UITE CE SCRIE PS NEWS!

Nici baronii PSD nu mai sunt ce-au fost, după revolta anti Dragnea, care a răsturnat deja două guverne într-un singur an. Una dintre victimele colaterale ale luptei interne din PSD a fost, încă de când era ministru al Apărării, Adrian Țuțuianu, devenit unul dintre capii răscoalei din partid, după anunțul detronării premierului Mihai Tudose. Ca orice răscoală care se respectă, și cea din PSD a fost repede înăbușită, iar cei vinovați vor fi aspru pedepsiți, așa cum știm din cărțile de istorie că s-a-ntâmplat mereu.

Acum Țuțuianu știe ce-i pregătește nucleul dur din jurul lui Liviu Dragnea. PSnews.ro a aflat că Dragnea și Plumb (deputată de Dâmbovița) caută soluții pentru debarcarea lui, iar conflictul dintre fostul președinte CJ Dâmbovița și Alexandru Oprea, care se bucură de susținerea lui Dragnea, deja se adâncește. 

După ce se anunța un guvern poale-n brâu, populat cu doamne meritouase în partid, asistăm de trei zile la o negociere cu poalele-n cap, după ce mai mulți baroni PSD se pare că au anunțat că nu vor vota noul cabinet Dăncilă în Parlament. Asta a ascuțit și mai mult lupta din PSD, iar unul dintre cei mai vajnici combatanți ai lui Liviu Dragnea a rămas Adrian Țuțuianu, despre care s-a zvonit în ultimele două zile că cere ministere pentru a susține noul guvern, apoi s-a aflat că Dragnea are o strategie pregătită pentru excluderea lui din partid.

Gurile rele ale politicienilor de stânga spun că primarii PSD dâmboviţeni se mută cu arme şi bagaje în tabară lui Oprea.

“Cu toate că e suspectată de complicitate la abuz în serviciu în dosarul ”Belina”, Rovana Plumb vizează atât o reactivare în Guvern, în poziția de vicepremier fără portofoliu, cât și o promovare (via Liviu Dragnea) la șefia PSD Dâmbovița, organizație condusă în prezent de baronul Adrian Țuțuianu, unul dintre cei mai vocali participanți la rebeliunea ex-premierului Mihai Tudose.

Potrivit surselor PSnews.ro, Dragnea și Plumb (deputată de Dâmbovița) caută soluții pentru   debarcarea lui Țuțuianu. Un episod fierbinte al acestui conflict intern se va derula pe 26 ianuarie, în cadrul Consiliului Executiv al filialei, când Țuțuianu intenționează să-i retragă sprijinul politic președintelui CJ Dâmbovița, Alexandru Oprea, care se bucură de susținerea lui Dragnea. Reamintim că Oprea este fost șef al SRI Dâmbovița.

Continuarea aici:

Dragnea vrea să-l debarce pe Țuțuianu de la șefia PSD Dâmbovița! CINE îi vânează funcția EXCLUSIV

 

 

Articol adaugat de Mariana Ionescu

Cronica de Gaesti

Incendiu violent la Gura Foii! LOCALNICII AU O IPOTEZĂ – ŞOC DESPRE CAUZELE ACESTUIA!

Pompierii detașamentului Găești au intervenit cu 3 autospeciale pentru stingerea unui incendiu în localitatea Gura …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *