SCRISOARE DESCHISĂ: „Vreau să-i mulţumesc domnului primar pentru faptul că este un om care ne respectă”

Am primit, prin rubrica „Trimite o Stire” a site-ului nostru, o scrisoare deschisă de la Ionel Ilie, pe care o publicăm integral. Găeşteanul face referire atât la clasa politică actuală, ţinând, în acest context, să evidenţieze activitatea primarului Grigore Gheorghe.

„Uitandu-ma la toata mizeria din politica romaneasca si la tot raul pe care unii politicieni il fac tarii si populatiei acesteia, ma intreb cum am ajuns noi in starea aceasta, in care oameni care sunt condamnati penal sa ne conduca, sa faca legile justitiei. Cum mai pot unii oameni care au cat de cat niste cunostinte despre viata, despre modul in care se poate trai intr-o societate sa mai fie de acord cu ceea ce fac oamenii care conduc partidul actual la putere.

Dar vreau sa ajung in alta  parte. Privind mocirla descrisa mai sus, nu putem noi, gaestenii, sa nu ne bucuram ca avem un om care conduce administratia orasului, domnul primar , politicos, respectuos, care rezolva treburile orasului, pe ale locuitorilor orasului, cu dinamism si respect. Personal nu il cunosc pe domnul primar. L-am vazut doar in actiune, rezolvând toata ziua doar problemele noastre, ale locuitorilor, ale orasului, cu determinare si cu respect. Astfel, vreau doar sa-i multumesc domnului primar pentru faptul ca este un om care ne respecta, cu care iti este drag sa te intalnesti. Multa sanatate, domnule primar !

 I.Ilie”

 

Articol adaugat de Mariana Ionescu

Cronica de Gaesti

Caz uluitor în Găeşti! COPIL DE 12 ANI, VÂNDUT CA SCLAV DE PROPRIUL TATĂ! Autoritățile au intrat în alertă maximă!

  Se întâmplă în Găeşti, în anul de grație 2019! Un băiețel de 12 ani, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *