Mărgăritare în calea… Primăriei şi CL Dragodana! CLUBUL IMPACT IMATABILII, PREMIAT LA GALA NAŢIONALĂ EDUMANAGER! Nu au primit niciun fel de sprijin de la autorităţile locale!

Succes răsunător pentru Clubul Impact Imbatabilii din Picior de Munte. Copiii şi liderii seniori, prof. înv. primar Liliana-Daniela CHIVULESCU și prof. înv. primar Iuliana TUDOR au fost premiaţi la Gala Naţională EduManager, categoria „Proiecte semnificative de voluntariat în educaţie”, pentru minunatul proiect „Parc pentru toţi”.

Deşi nu au fost ajutaţi cu nimic de Primăria şi Consiliul Local Dragodana, în ciuda faptului că primiseră promisiuni în acest sens, voluntarii au muncit enorm, s-au descurcat şi au câştigat. „Entuziasmul cu care am pornit la drum a fost cea mai mare provocare: visam să facem un parc cu de toate, ca în marile orașe. Ne-am dat seama că resursele noastre sunt limitate, chiar mici, din punct de vedere material și fizic. De aceea, ne-am formulat obiective mai realiste, mai abordabile. În urma discuțiilor purtate cu reprezentanți ai Primăriei și ai Consiliul local, materialele și lucrările de reparare ar fi trebuit să fie asigurate de către aceștia. Promisiunea nu a fost onorată, iar banii pe care îi aveam nu erau suficienți, deci am fost nevoiți să facem o acțiune mai susținută de strângere de fonduri, să cumpărăm materialele necesare și să găsim meșteri care să ne ajute cu reparațiile. O altă provocare au reprezentat-o condițiile meteo, din cauza cărora riscam să nu respectăm termenele pe care ni le-am propus. De aceea, am lucrat în zilele în care vremea ne-a permis, chiar și duminica. Ce ar fi putut să fie realizat mai bine? O mai bună comunicare cu membrii comunității poate ne-ar fi ajutat ca să obținem mai multă implicare și mai mult sprijin din partea lor”, ne-au spus liderii seniori ai clubului.

 Întrucât sunt perseverenţi, inteligenţi şi au ceva experienţă, membrii „Impact IMBATABILII” au planuri frumoase pentru viitor. Acum sunt implicaţi într-un nou proiect, care deja a primit finanţare de la Fundaţia „Orizonturi”, cea care datorită căreia a fost posibil un minunat şi de succes club de voluntariat la Picior de Munte. Este vorba despre sprijinirea colegilor cu dificultăți de adpatare școlară pentru a se integra și a-şi continua studiile.

 

 

 

Cronica de Gaesti

ISTERIA CARDURILOR LA ARCTIC! Muncitorii sunt sau nu obligaţi să treacă la o bancă fără sediu în Găeşti?

Nişte anunţuri ciudate, postate în fabrică fără semnătură şi ştampilă, îndemnurile pline de greutate ale …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *