in ,

URMĂRI PENALE ÎN SCANDALUL DIN CENTRUL GĂEŞTIULUI: Clanul lui Costelyno, reţinut de poliţiştii găeşteni!

“La data de 28 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au reținut 7 persoane, cu vârste cuprinse între 17 și 32 de ani, din localitate, bănuite de sâvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Mâine, 29 decembrie, bănuiții vor fi prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă.

În sarcina acestora s-a reținut că, în după amiaza zilei de 27 decembrie a.c., în timp ce se aflau pe o stradă din Găești, ar fi tulburat ordinea  și liniștea publică.

Totodată, în urma unui conflict spontan, patru dintre acestea ar fi agresat un bărbat de 43 de ani.

Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, fără a rămâne internată”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.

Gurile rele ale găeştenilor spun că ciomăgeala a avut loc pe DN7, că s-ar fi oprit maşinile din mers când au văzut băieţii cu măciucile. “Lizu” ar fi fost înjunghiat aproape de magazinul ANAF şi că era sânge pe trotuar și curgea în jos pe bordură, ca la fântâna de leac. Bravii poliţişti ar fi umblat din magazin în magazin ca să găsească martori la oribilele scene derulate în oraş. Într-un final, cu Biblia în mână, s-ar fi dus la vânzătoare, punându-le pe bietele femei să jure pe Cartea Sfântă că n-au  văzut şi n-au auzit nimic. Şi chiar dacă… cu siguranţă au văzut, bineînţeles că…n-au văzut!

De ce s-ar mai lega cineva la cap fără să aibă dureri? Cine i-ar apăra pe acei oameni de bună credinţă? Poliţia? Unii spun că DA, alţii spun că…NU, NU, NU!

 

 

Comments

Lasă un răspuns