FUEGO A CÂNTAT ÎN DUET CU EA! Găeşteanca Nicoleta Vasile, artista cu suflet de lumină şi glas de înger!

Are vocea împrumutată de la oştirile îngereşti, are un suflet plin de lumină şi dragoste de viaţă, este frumoasă, dar mai presus de toate, este o adevărată artistă! Găeşteanca Nicoleta Vasile impresionează până la lacrimi atunci când începe să cânte. Întreaga bogăţie a sufletului ei se revarsă în strofele şi notele muzicale interpretate şi cărora le dă o lumină aparte, nepământească. De trei ori a avut şansa să urce pe scenă cu artistul ei preferat, Paul Surugiu  -Fuego. Prima dată s-a întâmplat la Ploieşti, în 2014.

Nicoleta Vasile are grave probleme de sănătate:  face dializă de trei ori pe săptămână şi suferă de un diabet care i-a furat lumina ochilor încă de când avea 22 de ani. Pentru mulţi tineri, toate acestea ar fi fost o tragedie. Nu şi pentru tânăra din Găeşti. Ea a luat toate aceste greutăţi ca pe nişte încercări pe care viaţa i le-a pus în spate şi le duce cu demnitate şi cu încredere că, mai devreme sau mai târziu, totul va fi bine.

În 2014, prima dată când a cântat alături de artistul său preferat, Fuego, Nicoleta a plecat de la dializă. A însoţit-o o asistentă medicală care a îndrăgit-o şi care i-a devenit bună prietenă. Paul Surugiu nu s-a aşteptat nicio secundă că fata timidă care a venit să-i aducă un buchet de flori este un înger coborât pe pământ, cu o voce absolut superbă. Când a început să cânte, publicul a fost pur şi simplu fermecat. Fuego a fredonat, alături de ea, iar amândoi au fost aplaudaţi la scenă deschisă minute în şir.

A fost magic.

VIDEO  TÂRGOVIŞTE, AICI!

 

O altă întâlnire a avut loc la Piteşti, iar anul acesta, la Târgovişte, Nicoleta Vasile şi Fuego au făcut din nou un duet plin de emoţie şi sensibilitate. Au cântat din suflet, în prag de Crăciun, cântece închinate Domnului, cântece pentru suflet.

Deocamdată, scena Nicoletei este Casa Domnului, ea reuşind să-i sensibilizeze până la lacrimi, în fiecare duminică, pe enoriaşii Bisericii „Sf. Ilie”. Cântă cu atâta dăruire şi cu atâta căldură în glas, încât este imposibil să nu te transpună în lumea ei, plină de lumină sufletească, deşi ochii săi nu mai percept decât întunericul.  Dumnezeu i-a luat şi Dumnezeu i-a dat, iar ea ne oferă din darurile ei şi nouă. Cu multă generozitate şi iubire.

Cronica de Gaesti

Un autotren cu portocale s-a răsturnat în Găeşti

Un TIR încărcat cu portocale s-a răsturnat în această dimineaţă în faţa Parchetului din Găeşti …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *