Contactează-ne pe

Evenimente

Mesajul de sărbători al primarului oraşului Găeşti, Grigore Gheorghe

Publicat în data de

- 459 vizualizări

Dragi găeșteni,

Sfânta sărbătoare a Nașterii Domnului înseamnă, înainte de toate, familie, iubire și speranță! În numele echipei Primăriei Găești, vă doresc să aveți un Crăciun fericit alături de cei dragi, să lăsați deoparte problemele și necazurile și să vă bucurați împreună de darul minunat pe care Dumnezeu ni l-a oferit nouă, oamenilor. 
Vă urez, așadar, să aveți sărbători liniștite, îmbelșugate și luminate!

La mulți ani!

Primar, 
Grigore Gheorghe.

 

Citește articolul
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

S-au înmulţit raliurile de pe străzile Găeştiului. „UNDE SĂ MONTĂM LIMITATOARE DE VITEZĂ?”

Articol scris de

Găeştiul va avea limitatoare de viteză din asfalt pe străzi. Decizia a fost luată de primarul Grigore Gheorghe, care are din ce în ce mai multe semnale că şoferii fac adevărate raliuri în interiorul oraşului, mai ales pe timpul nopţii.

Edilul a lansat, pe pagina sa de Facebook, un apel către cetăţeni, alături de care va stabili în ce puncte vor fi realizate aceste limitatoare de viteză, care vor tăia cheful vitezomanilor.

„În ultima perioadă am primit multe apeluri de la dumneavoastră referitoare la modul în care unii conducătorii auto circulă pe străzile orașului nostru.

Sunt foarte multe situații în care aceștia depășesc cu mult limitele legale, fiind pusă în pericol viața semenilor noștri.

Am achiziționat indicatoarele de circulație corespunzătoare și în curând vom trece la construirea din asfalt a unor limitatoare de viteză.

Prin urmare, vă rog să-mi oferiți înformații și împreună să hotărâm pe ce străzi sunt necesare, pentru prevenirea accidentelor!”, a scris primarul Grigore Gheorghe. Sugestiile cetăţenilor au început să apară la doar câteva minute de la postare.

 

Citește articolul

Evenimente

Imaginile zilei vin de la comisarii Gărzii de Mediu Dâmboviţa! UITE CE AU PUTUT GĂSI ÎN TEREN!

Articol scris de

Acestea sunt imaginile surprinse astăzi de comisarii Gărzii de Mediu, care au sarbatorit Ziua Mediului prin ample controale, in teren. Au fost verificate peste 15 foste amplasamente ale unor balastiere și drumurile de acces catre acestea.

Ce au găsit comisarii? Munţi de deșeuri aruncate peste tot, asa cum se observa si in imagini.

„Vom analiza situatiile pentru fiecare localitate in parte si vom lua masuri. Propunem ca primarii sa asigure monitorizarea video a acestor zone, devenite gropi necontrolate de gunoi. De asemenea, toate depozitele identificate vor fi curatate si vor ramane in supravegherea administratiilor locale. Va rugam sa ne semnalati situațiile similare din judet si sa sesizati in timp util primariile si politia locala, pentru a-i identifica rapid pe cei care abandoneaza astfel deseurile”, a precizat Vlad Drugă, comisar şef al Gărzii de Mediu Dâmboviţa.

Citește articolul