MOŞ CRĂCIUN EXISTĂ ŞI TRĂIEŞTE ÎN GĂEŞTI! Uite ce miracol a făcut!

Moş Crăciun nu a uitat pe nimeni, în acest an, la Găeşti! 141 de copilaşi care nu ar fi avut cum să simtă magia sărbătorilor, în acest an, au fost vedetele celei mai ample, luminoase şi bine organizate campanii umanitare din oraşul nostru, „Dăruieşte un zâmbet de Crăciun”. Iniţiator al proiectului este Alexandru Dincă, cel care a făcut posibile multe minuni în oraşul nostru. I-au fost alături zeci de tineri voluntari de la Grupul „Impact” al CNVS, Şcoala nr. 6, Şcoala nr. 3, care au muncit timp de aproximativ o lună, şi pe rupte în ultimele 4 zile, pentru ca toate detaliile să fie puse la punct. S-au alăturat acestui demers extraordinar Emil Dună (Mielu), Vlad Drugă, IGO, IVONA, dar şi Primăria Protoieria şi Poliţia Găeşti, Şcoala nr. 156 Bucureşti, graţie implicării prof. Magda Joiţa,  plus zeci de oameni din Găeşti şi din Piteşti, Caransebeş, Bucureşti, Timişoara, Cluj, Târgovişte, Pucioasa etc.

 

Cei 141 de copilaşi au primit îmbrăcăminte, încălţăminte, jucării, produse de panificaţie, dulciuri, sucuri, fructe etc, în cadrul unui spectacol organizat de formaţiile Casei de Cultură „Dumitru Stanciu”, la care invitat de onoare a fost artistul folk Nicu Nicuşor.

”Mă motivează ideea de a face bine, de a uni comunitatea prin astfel de iniţiative. Nu urmăresc absolut nimic în afară de a dărui, din puţinul nostru, şi altora. Aceşti tineri minunaţi care au fost lângă mine îmi dau forţă să continuu pe acest drum şi ştiu că mâine vor face şi ei la fel, indiferent unde s-ar afla. Suntem la a doua ediţie a evenimentului şi chiar dacă, în ultimele 5 zile, nu am dormit decât două ore, mă simt împlinit, mulţumit şi fericit că putem face aceste lucruri în Găeşti, împreună.

Mulţumesc din suflet primarului Grigore Gheorghe  pentru tot ajutorul, protopopului Marius Stan şi preotului Cristi Simescu, comandantului Alexandru Iorga, inimoasei profesoare Magda Joiţa, iniţiatoarea Grupului „Impact”, care a plecat la o şcoală în Bucureşti, dar  a venit cu maşina plină de cadouri pentru campania noastră, oamenilor de afaceri care au sărit în ajutor şi în acest an, tuturor celor care, din puţinul lor, au împărţit cu aceşti copii care acum pot spune că există Moş Crăciun”, a declarat, pentru Cronica de Găeşti, Alexandru Dincă.

Video, aici!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=koLChZ1JE3Y[/youtube]

 

 

 

Articol adaugat de Mariana Ionescu

Cronica de Gaesti

Incendiu violent la Gura Foii! LOCALNICII AU O IPOTEZĂ – ŞOC DESPRE CAUZELE ACESTUIA!

Pompierii detașamentului Găești au intervenit cu 3 autospeciale pentru stingerea unui incendiu în localitatea Gura …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *