Poveste cu „dorei”: UITE DE CE NU RĂSPUNDE NIMENI LA TELEFOANELE FIXE ALE SPITALULUI GĂEŞTI!

De la începutul lunii octombrie, Spitalul Găeşti nu mai are telefonie fixă, nu mai are fax. A intrat în gura Ministerului Sănătăţii, a DSP Dâmboviţa, a Casei de Sănătate Dâmboviţa, dar şi a tuturor oamenilor care au vrut să afle informaţii despre starea de sănătate a rudelor care nu au avut telefoane mobile. Aceeaşi problemă o  au şi locuitorii din zona respectivă. Telefoanele fixe sunt moarte!

Vina nu este a unităţii spitaliceşti, ci a unor „dorei”, dar şi a Telekom Romania Comunications S.A  care nu dă în brânci să rezolve situaţia care durează de aproape două luni. După sesizări fără număr ale Spitalului Găeşti, Telekom Romania Comunications S.A  a răspuns: 

„În urma verificărilor, s-a constatat un deranjament în canalizarea din zona sensului giratoriu, la intersecţia DN7 cu DN72. Capacul camerei de tragere este acoperit cu asfalt, urmare a lucrărilor de amenajare a sensului giratoriu. În vederea remedierii cablului, sunt necesare lucrări de aducere la cotă capac, astfel încât să se poată interveni în camera de tragere. Pentru aceste lucrări este necesar aviz CNAIR pentru care s-a depus documentaţia necesară din data de 16.10.2017, dar şi la CNADNR Târgovişte”. Mai departe, Telekom scrie că  respectiva aprobare merge la Poliţie şi ulterior la CNAIR Bucureşti. Cale lungă, carevasăzică. Lungă şi întortocheată.

Spitalul Găeşti a făcut demersuri pentru a trece posturile telefonice fixe pe fibră optică şi aşteaptă aprobarea proiectului, iar pe această cale face apel la conucerea Telekom să urgenteze aprobareproiectului şi  urgentarea lucrărilor, întrucât iarna bate la uşă.

Iată şi anunţul pe care Spitalul Găeşti l-a postat pe site-ul  www.spitalgaesti.ro  

                              ANUNT IMPORTANT!

  Urmare adresei nr.68549511/10.11.2017 transmisa de Telekom Romania Comunications S.A (operator cu care Spitalul Orasenesc Gaesti are incheiat contract Prestarii Servicii telecomunicatii), posturile telefonice : 0245713133 functioneaza numai pe fax

0245710297 / 0245711189 / 0245711028 (telefon si fax) sunt temporar deranjate din cauza unor lucrari de amenajare sens giratoriu DN7 cu DN 72.

Telekom Romania Comunications S.A nu a anuntat data estimata privind remedierea problemelor. Mentionam ca Spitalul Orasenesc Gaesti a facut multiple sesizari incepand cu data de 10.10.2017. Ne cerem scuze pentru problemele existente privind comunicarea si va informam ca pe site-ul www.spitalgaesti.ro  → informatii pacienti → numere de telefon de serviciu, gasiti postate numerele de telefon ale personalului din Spitalul Orasenesc Gaesti.  De asemenea, pentru orice problema va sta la dispozitie adresa de mail: spitalgaesti@yahoo.com

Va multumim pentru intelegere.

 

Cronica de Gaesti

PE 22 DECEMBRIE, MAGIE DE SĂRBĂTORI: Moş Crăciun vine în Găeşti! AFLĂ AICI CE ALTE SURPRIZE AU PREGĂTIT AUTORITĂŢILE LOCALE!

Va fi sărbătoare, sâmbătă, 22 decembrie în Găeşti. În caleaşca lui fermecată, însoţit de un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *