Primarul comunei Crângurile, Costin Barbu, vârât într-un scandal halucinant de medicul Monica Pop! NU-ŢI VINE SĂ CREZI CE A PUTUT SĂ-I REPROŞEZE!

Că medicul oftalmolog Monica Pop, şefa Spitalului Clinic de Urgenţe Oftalmologice Bucureşti, îşi dă cu părerea despre absolut orice subiect din agenda publică nu mai miră pe nimeni. Domnia sa şi încă vreo două cucoane sunt de serviciu în media naţională, acolo unde nici cu mintea nu gândeşti. De data aceasta, în „tocătorul” stimabilei a intrat nici mai mult, nici mai puţin decât Costin Barbu, primarul comunei Crângurile.

Motivul este halucinant, şi anume că edilul nu ştie (a se citi, nu ghiceşte) ce se întâmplă în gospodăria fiecărui cetăţean din localitatea sa. Acum două zile, la spitalul condus de dr. Monica Pop a ajuns un adolescent în vârstă de 17 ani cu un traumatism grav la ochiul drept. Medicii s-au văzut în situaţia să-l opereze, pentru a-i salva ochiul, chiar fără acordul unui reprezentant legal al acestuia, întrucât părinţii ar fi fost plecaţi din ţară, lăsându-şi copiii în grija unei rude. Până aici, totul este coerent.

Nebunia începe însă atunci când Monica Pop explodează pe motiv că primarul nu s-a interesat de soarta copilului. Ca şi cum primarul i-ar fi mamă şi tată, unchi şi mătuşă la un loc. Ca şi cum primarul, neanunţat fiind de absolut nimeni despre incident, ar fi trebuit să se uite în globul de cristal şi să ştie că pe masa de operaţie a Spitalului de Oftalmologie se află adolescentul, cu urgenţa medicală. Potrivit legislaţiei în vigoare, responsabili de soarta copilului minor sunt părinţii, nu primarii, dar despre ei Monica Pop nu scoate un sunet. Preferă însă să jignească şi să umilească public un  primar care nu e nici poliţie, nici părinte şi nici medic.

„Doamna Monica Pop m-a jignit, m-a făcut nesimţit şi m-a întrebat cine m-a pus primar. A fost o cascadă de nervi pe care nu o înţeleg şi care nu are justificare în cazul de faţă. Noi nu am fost anunţaţi de absolut nimeni că acest adolescent, a cărui singură legătură cu mine este că locuieşte în comuna în care sunt primar, a suferit un accident nefericit. Am aflat ulterior că băiatul în vârstă de 17 ani ar fi fost la Leordeni, în judeţul Argeş, unde ar fi avut un conflict cu rudele sale. Cineva i-a dat cu paharul în ochi şi aşa s-ar fi produs traumatismul. Incidentul nu a fost raportat la Poliţie şi, aşa cum am precizat, nici nu a fost adus la cunoştinţa autorităţilor locale. Doamna Pop mi-a comunicat că a avut emoţii. Probabil consideră că i le-am provocat eu, însă nu am avut nici cea mai mică intenţie. Face parte din fişa postului domniei sale să-şi trateze pacienţii cu responsabilitate. Nu vreau să fiu acuzat de lipsă de empatie şi tocmai de aceea spun că, dacă aş fi ştiut ce s-a întâmplat, aş fi luat absolut toate măsurile ca băiatul să aibă cât mai puţin de suferit. Este regretabil că s-a ajuns aici. În ceea ce o priveşte pe doamna doctor, cu siguranţă o voi acţiona în instanţă şi voi solicita daune morale”, ne-a declarat Costin Barbu.

 

 

Articol adaugat de Mariana Ionescu

Cronica de Gaesti

Accident grav pe DN 72, la Dragodana! IMPACT FRONTAL ÎNTRE DOUĂ AUTOTURISME!

6 persoane, dintre care doi copii de 10 şi 3 ani, au fost rănite, în …

One comment

  1. lasa-le naiba de daune morale, pierzi timpul degeaba prin instanta.Daca, totusi, nu renunti,sa-mi spui si mie cand ai primul termen,sunt tare curios cum va decurge procesul…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *