Ies peneliştii în stradă! UITE CE MAI FAC LIBERALII DÂMBOVIŢENI, PE LÂNGĂ PARTICIPAREA LA BALUL BOBOCILOR DIN RĂCARI!

Devenit din partid mic partid minuscul, PNL Dâmboviţa încearcă să iasă în evidenţă cu un miting organizat luni, de la ora 18.00, în faţa Prefecturii. Manifestaţia are ca scop promovarea moţiunii de cenzură iniţiată de liberali împotriva Guvernului Tudose, cu titlul „PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă”.

„Membrii și simpatizanții PNL se vor reuni la sediul PNL Dâmbovița, de unde se vor deplasa spre sediul Prefecturii. Cu acest prilej va fi prezentat public textul moțiunii de cenzură și va fi înmânat reprezentantului Guvernului în teritoriu. 

La eveniment sunt invitați toți cetățenii nemulțumiți de contraperformanța și atitudinea actualei guvernări, precum și reprezentanți ai societății civile și structurilor asociative.

Acțiunea face parte din campania de informare lansată de PNL în scopul determinării tuturor parlamentarilor, indiferent de culoare politică, să voteze pentru adoptarea moțiunii de cenzură și demiterea Guvernului Tudose”, se arată în comunicatul PNL Dâmboviţa.

Mai trebuie spus că liberalii dâmboviţeni, în loc să se ia de guler cu abuzurile locale, să facă opoziţie în Consiliul Judeţean, să aibă proiecte, puncte de vedere şi atitudine, transmite presei informaţii despre… balul bobocilor din comuna, pardon, oraşul  Răcari.

Este absolut penibil, stimabililor şi descalifică fiecare acţiune pe care o întreprindeţi. De altfel, PNL a încetat demult să mai fie o alternativă la PSD, cel puţin în judeţul Dâmboviţa şi este mare păcat că cetăţenii care au alte opţiuni de vot nu se regăsesc nicicum în oferta din ce în ce mai palidă a liberalilor.

 

 

Articol adaugat de Mariana Ionescu

Cronica de Gaesti

Aţi văzut-o pe Aria?ARE ACASĂ 7 PUI DE DOUĂ SĂPTĂMÂNI!

UPDATE: Mulţumim tuturor cititorilor Cronicii de Găeşti. Căţeluşa a ajuns acasă la puişori! O familie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *