Acest artist din Valea Mare i-a dat gata pe actorii Vin Diesel şi Jean-Claude Van Damme! TRANSFORMĂ ŞI RUINELE ÎN OPERE DE ARTĂ!

Este super talentat, câştigă concursuri internaţionale cu premii râvnite de mii de oameni şi face artă din ruine! George, orginar din Valea Mare, lucrează ca bucătar într-un restaurant din Bucureşti, însă pasiunea sa este arta. Desenează dumnezeieşte şi s-a specializat în portrete. Câştigă şi ceva bani de pe urma talentului său, în cadrul expoziţiilor cu vânzare pe care le organizează în timpul liber.

De curând, Andra Măruţă a fost atât de impresionată de măiestria cu care i-a realizat portretul, încât l-a invitat la preselecţiile show-ului de televiziune Românii au Talent.

George şi-a încercat norocul şi la concursurile internaţionale, acolo unde s-a remarcat printre miile de talentaţi din întreaga lume. „Cel mai valoros premiu pe care l-am câştigat vreodată a fost la premiera filmului Fast and Furious. Este vorba despre cămaşa de blugi a actorului principal, Vin Diesel, împreună cu un autograf. Un alt concurs internaţional pe care l-am câştigat a fost despre actorul favorit din copilărie, Jean-Claude Van Damme, şi am primit un autograf original al acestuia.”, ne-a declarat tânărul.

George Art, aşa cum poate fi găsit pe Facebook, ne-a mărturisit că modelul său a fost Alex Murphy, fratele mai mare, de la care „a furat” secretele culorilor şi ale formelor. Şi Alex este, la rândul său, un fenomen, iar Cronica de Găeşti a relatat pe larg despre povestea lui de viaţă aici:

http://cronica-gaestiului.ro/archives/28500

Un proiect de suflet al tânărului artist este să dea viaţă ruinelor şi locurilor cu aspect dezolant. Cu multă imaginaţie şi dăruire, George Art transformă în poveşti colorate şi spectaculoase cele mai hidoase locuri şi obiecte. O face cu viziunea unui mare artist, deşi nu a studiat niciodată în domeniu.

Există şi în Găeşti suficiente locuri care ar putea purta amprenta acestui talentat artist. Unul dintre ele ar putea fi oribila gară a oraşului, care – dacă ar intra pe mâna unor tineri cu ochii şi viziunea lui George Art, ar putea deveni cu adevărat surprinzătoare.

Rămâne însă la latitudinea celor care au pâinea şi cuţitul deciziei în mână să implice în proiecte urbanistice şi astfel de oameni cu adevărat înzestraţi de Dumnezeu.

Cronica de Gaesti

VĂ DORIŢI UN AUTOTURISM SECOND HAND? Aveţi link-urile de verificare aici!

Sunt zeci de mașini la vânzare, din multe țări, iar actele sunt de cele mai …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *