in ,

Versaţi în rele de la 13 – 14 ani! UITE CUM AU FOST PRINŞI DE POLIŢIA LOCALĂ!

Doi puşti de 13, respectiv 14 ani au fost prinşi de Poliţia Locală, la scurt timp după ce furaseră mai multe componente auto din aluminiu din curtea unui cetăţean de pe strada Tudor Vladimirescu. Cei doi au fost surprinşi cu obiectele sustrase în zona sălii de sport din cartierul Vaideeasca. Versaţi, hoţomanii le-au spus poliţiştilor că le-au găsit aruncate pe câmp şi chiar i-au dus pe aceştia prin toate noroaiele, ca să le arate, chipurile, locul  unde a dat… norocul peste ei. După 15 minute de minciuni gogonate, minorii şi-au recunoscut fapta şi le-au arătat poliţiştilor locali gospodăria pe care o „călcaseră” cu o oră înainte.

„Proprietarul nu a dorit să depună plângere penală împotriva celor doi, întrucât prejudiciul a fost recuperat integral, iar părinţii au fost informaţi despre faptele copiilor lor”, ne-a declarat Marius Anghelina, şeful Poliţiei Locale din cadrul Primăriei Găeşti.

Minorul de 13 ani este probabil la prima abatere, dar ce te faci cu  cel de 14 ani, de pe strada Viorele, care, în ultimii doi- trei ani ani,  a speriat şi Poliţia Naţională cu tot felul de infracţiuni. Poate cei de la Protecţia Copilului găsesc o soluţie pentru educaţia lui. Nu de-alta, dar părinţii chiar l-au scăpat de mult din mână.

 

Comments

Lasă un răspuns