Enescu Supermarket

VIDEO!Teroare la Bumbuia! URSUL A LUAT GOSPODĂRIILE LA RÂND! Oamenii au ieşit în stradă cu furci şi topoare!

Oamenii din Bumbuia nu mai au linişte! Ursul intră în gospodării şi face ravagii. Un câine a fost grav rănit, după ce sălbăticiunea l-a atacat în lanţ. De frică, localnicii au ieşit în stradă cu bâte, furci şi topoare. La faţa locului sunt poliţişti şi jandarmi care trag focuri de armă, în speranţa că-l vor speria şi că va părăsi satul. În zadar, însă.

Primarul Radu Georgescu ne-a declarat că întreaga comunitate este disperată şi că aşteaptă ajutorul urgent al autorităţilor. Tot el ne-a povestit că a luat legătura cu prefectul Antonel Jîjîie, care i-a spus că mâine dimineaţă se va încerca tranchilizarea fiarei. Până atunci însă, se poate întâmpla o nenorocire, având în vedere că animalul sălbatic se află chiar printre oameni.

Am aflat, de asemenea, că acum câteva zile, ursul a vizitat şi casa unui găeştean, spre Arsuri, încercând să atace câinele. Omul tocmai se întorcea acasă cu maşina şi a aprins farurile, proiectoarele, a ambalat motorul şi a claxonat. După câteva minute de groază, a reuşit să pună ursul pe fugă.

Stimate autorităţi judeţene, ce aşteptaţi? Oamenii din Bumbuia sunt în stradă şi au nevoie urgent de ajutor.

YouTube previzualizare imagini

Cronica de Gaesti

POLIŢIA L-A REŢINUT PENTRU 24 DE ORE!Ultimul film a lui „Colonelu Morteni”- mărturisire în lacrimi!

Ionuţ Enache, alias „Colonelu Morteni”, a fost reţinut de către Poliţia Găeşti după ce a …

Lasă un răspuns

ass