VIDEO!Teroare la Bumbuia! URSUL A LUAT GOSPODĂRIILE LA RÂND! Oamenii au ieşit în stradă cu furci şi topoare!

Oamenii din Bumbuia nu mai au linişte! Ursul intră în gospodării şi face ravagii. Un câine a fost grav rănit, după ce sălbăticiunea l-a atacat în lanţ. De frică, localnicii au ieşit în stradă cu bâte, furci şi topoare. La faţa locului sunt poliţişti şi jandarmi care trag focuri de armă, în speranţa că-l vor speria şi că va părăsi satul. În zadar, însă.

Primarul Radu Georgescu ne-a declarat că întreaga comunitate este disperată şi că aşteaptă ajutorul urgent al autorităţilor. Tot el ne-a povestit că a luat legătura cu prefectul Antonel Jîjîie, care i-a spus că mâine dimineaţă se va încerca tranchilizarea fiarei. Până atunci însă, se poate întâmpla o nenorocire, având în vedere că animalul sălbatic se află chiar printre oameni.

Am aflat, de asemenea, că acum câteva zile, ursul a vizitat şi casa unui găeştean, spre Arsuri, încercând să atace câinele. Omul tocmai se întorcea acasă cu maşina şi a aprins farurile, proiectoarele, a ambalat motorul şi a claxonat. După câteva minute de groază, a reuşit să pună ursul pe fugă.

Stimate autorităţi judeţene, ce aşteptaţi? Oamenii din Bumbuia sunt în stradă şi au nevoie urgent de ajutor.

YouTube previzualizare imagini

Cronica de Gaesti

IPJ DÂMBOVIŢA:AVARIE DE NATURĂ TEHNICĂ LA SISTEMUL INFORMATIC AL CAZIERULUI JUDICIAR ROMÂN

„Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Român – ROCRIS a suferit o avarie de natură tehnică, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *