Găeşteanul Alin Lăcătuş a adus acasă Trofeul Festivalului ART RESPECT Braşov la categoria lui de vârstă! AFLĂ CE PERFORMANŢE AU OBŢINUT BOGDAN BURCEA ŞI ROXANA ANGHEL!

Sunt tineri, talentaţi, frumoşi şi fac furori la festivalurile de muzică din ţară! Alin Lăcătuş, Bogdan Burcea şi Roxana Anghel s-au întors fericiţi de la Braşov, unde a avut loc cea de-a doua ediţie a Festivalului ART RESPECT. Cei trei au fost apreciaţi la superlativ de un juriu profesionist, condus de soprana Ozana Barabancea, din care au făcut parte compozitorul Marian Stere, dar şi profesori universitari de muzică, organizatori de evenimente, compozitori membri ai UCMR, oameni de radio şi televiziune.
Carismaticul Alin Lăcătuş, elev la Liceul „Iordache Golescu”,  s-a clasat cel mai bine, reuşind să câştige atât simpatia juriului şi a domnişoarelor din public, cât şi Trofeul festivalului la categoria sa de vârstă. De altfel, acest binemeritat premiu a venit chiar de ziua lui.

L-a urmat îndeaproape Bogdan Burcea, şi el elev al Liceului „Iordache Golescu”. I-a fermecat pe toţi cu energia şi cu chitara pe care o stăpâneşte foarte bine şi s-a clasat pe locul I.

Roxana Anghel a concurat atât la secţiunea de muzică uşoară, cât şi la muzică populară. La prima dintre acestea, la categoria ei de vârstă, a obţinut locul al III-lea, iar la muzică populară, locul al II-lea. Roxana este studentă, absolventă a Liceului de Muzică din Târgovişte şi are tehnică vocală de invidiat. Are o voce caldă şi surprinzătoare şi a reuşit să interpreteze magistral melodii de dificultate sporită.

Cei trei artişti locali au reprezentat în concurs Casa de Cultură „Dumitru Stanciu” din Găeşti.

Cronica de Gaesti

ATENŢIE GĂEŞTENI! 2.000 de lei amendă pentru parcarea pe locurile persoanelor cu handicap

Poliţia Locală Găeşti anunţă că amenda pentru parcarea pe locurile destinate persoanelor cu dizabilităţi a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *