Enescu Supermarket

PENTRU ACEŞTI GĂEŞTENI S-A CÂNTAT IMNUL ROMÂNIEI! Află ce performanţă uluitoare au obţinut la Campionatul Mondial de Dans!

Doi copii găeşteni sunt campioni mondiali la bachata, după ce au reuşit să impresioneze un prestigios juriu internaţional, în cadrul IDO World Couple Dance Championship, care a avut loc la Tefs, în Austria.

600 de participanţi din 18 ţări s-au luptat să obţină titlul de campion mondial, iar unul dintre trofee a ajuns, iată, la Găeşti, la dansatorii pregătiţi de talentatul Adrian Grigore în cadrul OBBA Dance.

Coregraful a declarat, pentru Cronica de Găeşti, că obţine performanţe datorită stilului său de lucru, a studiului permanent, dar şi a legăturii pe care a creat-o cu copiii cu care lucrează. „Am mers la Campionatul Mondial cu patru perechi de dansatori şi la secţiunile la care am concurat avem rezultate foarte bune. Astfel, la secţiunea Salsa couple children, avem un loc 7, un loc 5, un loc 4 şi un loc 3, iar la Secţiunea Bachata children, avem un loc 7, un loc 6, un loc 4 şi primul loc. Sunt fericit că pentru campioni s-a cântat Imnul României”.

Dansatorii de la OBBA Dance din Găeşti sunt deja recunoscuţi în competiţiile de profil, unde de fiecare dată obţin rezultate extraordinare.

Cronica de Gaesti

Trenul regal care-l duce pe Regele Mihai I pe ultimul drum trece mâine prin Găeşti, la 15.56! CUI ÎI CRAPĂ OBRAZUL DE RUŞINE PENTRU PARAGINA DE LA GARĂ?

Trenul regal cu trupul neînsufleţit al Majestăţii Sale regale, Mihai I al României, va trece …

Lasă un răspuns