Poliţia Găeşti a dat „lovitura”: AU FOST PRINŞI ADEVĂRAŢII HOŢI DE LA ŞCOALA NR. 1 ŞI RULOTA COMERCIALĂ DIN INCINTA ACESTEIA! Uite cum s-a ajuns la făptaşi!

Au fost prinşi hoţii care au şi vandalizat Şcoala nr. 1 şi rulota cu alimente şi băuturi pentru elevi din incinta acesteia! Poliţia Dâmboviţa a emis astăzi un comunicat, prin care anunţă că a fost documentată activitatea infracţională a trei tineri, cu vârste cuprinse între 14 şi 16 ani, care ar fi pătruns în şcoală şi în rulotă şi care, după ce ar fi furat 3 calculatoare, dulciuri şi băuturi răcoritoare, au lăsat şi dezastru în urma lor.

Deşi bănuiţi au fost doi copii de la Complexul de Servicii Comunitare, făcuţi de râs „pe surse” inclusiv în discuţiile cu victimele, dar şi cu jurnalişti din presa judeţeană, adevăraţii vinovaţi de pe Strada Artei se distrau copios, dând spargere după spargere. Vinovaţii fără vină au fost amprentaţi, li s-au luat încălţările pentru expertize şi au fost arătaţi cu degetul la unităţile de învăţământ unde sunt înscrişi. Cu toate acestea, ei plângeau şi spuneau că nu au comis infracţiunile. De mila lor, persoane din cadrul Complexului de Servicii Comunitare au făcut duminică nişte fotografii chiar în curtea Şcolii nr. 1,  care se pare că-i arătau pe adevăraţii făptaşi în timp ce se făceau că joacă fotbal. Pozele au fost înmânate luni, 25 septembrie, poliţiştilor şi iată că marţi, 26 septembrie, Poliţia Găeşti a dat… lovitura.

Indivizii au vârsta corespunzătoare să răspundă penal pentru faptele lor, adică furt calificat şi distrugere, şi sperăm ca autorităţile să ia măsuri drastice împotriva lor, pentru că sunt pericole publice. De asemenea, părinţii sunt obligaţi să suporte prejudiciile cauzate atât Colegiului Naţional „Vladimir Streinu”, cât şi proprietarului rulotei comerciale.

 

Articol adaugat de Mariana Ionescu

Cronica de Gaesti

Aţi văzut-o pe Aria?ARE ACASĂ 7 PUI DE DOUĂ SĂPTĂMÂNI!

UPDATE: Mulţumim tuturor cititorilor Cronicii de Găeşti. Căţeluşa a ajuns acasă la puişori! O familie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *