Cadastru general gratuit în Petreşti! CE TREBUIE SĂ FACĂ CETĂŢENII!

Realizare extraordinară pentru comuna Petreşti! Proprietarii de terenuri din extravilan au posibilitatea de a efectua cadastru gratuit, graţie unui proiect iniţiat şi câştigat de primăria din localitate. Ca urmare a contractului semnat cu ANCPI, măsurătorile au început pe 12 septembrie.

Proprietarii sunt anunţaţi să se prezinte personal, cu actele de proprietate şi cu cele de stare civilă (buletin, certificate de căsătorie, de deces), atunci când se realizează măsurătorile. Anunţurile sunt făcute inclusiv pe pagina de Facebook a primăriei, în scopul de a facilita comunicarea cu cei direct interesaţi.

„Absenţa deţinătorilor de teren, precum şi nedepunerea documentelor solicitate duce la imposibilitatea realizării lucrărilor de cadastru şi carte funciară, lucru care este în defavoarea directă a celor absenţi, şi nu numai. Pentru relaţii suplimentare, cetăţenii pot apela numerele de telefon telefon 0245730084/0768326412 de luni pana joi, între orele 08:00 -16:00”, ne-a declarat Andrei Lucian Daniel, primarul comunei.

 

Articol adaugat de Mariana Ionescu

Cronica de Gaesti

Aţi văzut-o pe Aria?ARE ACASĂ 7 PUI DE DOUĂ SĂPTĂMÂNI!

UPDATE: Mulţumim tuturor cititorilor Cronicii de Găeşti. Căţeluşa a ajuns acasă la puişori! O familie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *