VIDEO!„Fenomene stranii” la robinetele oamenilor din Burduca şi Cuparu! SUNT BUNI DE PLATĂ PENTRU MIZERIA ASTA!

YouTube previzualizare imagini

Sute de familii din Burduca şi Cuparu, racordate la Compania de Apă, sunt disperate. De două zile, apa de la robinete este neagră şi nu poate fi folosită nici pentru menaj. De bună credinţă, consumatorii au încercat să lase apa să curgă, pentru a o limpezi, dar au constatat că de aproape 24 de ore este din ce în ce mai închisă la culoare. „Avem copii. Nu putem nici să-i spălăm. Nici rufele nu pot fi băgate în maşina de spălat, că ies negre de acolo. Facturile le plătim, dar serviciile sunt foarte proaste”, ne-au spus mai mulţi clienţi din Burduca ai controversatei Companii.

Emil Coaţă, şeful Secţiei Găeşti, are o explicaţie pentru „fenomenul straniu” de la robinete: „Încărcătura materialului filtrant trebuie înlocuită. Am anunţat situaţia la Târgovişte şi, în ultimele discuţii avute cu conducerea, mi s-a promis că săptămâna viitoare se va înlocui materialul filtrant. Până atunci, vom face purjări pentru eliminarea manganului din reţea şi sperăm că într-o perioadă foarte scurtă apa de la robinet va fi în parametri”.

Neagră sau nu, apa este plătită însă la preţ întreg. Deşi stă pe un morman de bani, având în vedere facturile astronomice pe care fiecare familie trebuie să le achite, Compania de Apă plăteşte salarii imense la camarila politică, nu face investiţiile necesare. Deşi Emil Coaţă susţine că apa este inofensivă şi că nu va îmbolnăvi pe nimeni, oamenilor le este silă să o folosească şi la spălat de vase.

Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa are o istorie lungă în batjocura faţă de consumatori. Obligaţi să se racordeze la această căpuşă publică, oamenii nu au deocamdată posibilitatea să schimbe furnizorul şi li se bagă cu neruşinare mâna în buzunar inclusiv pentru dejecţiile pe ţeavă furnizate în regim de servicii de calitate. La cât de umflate au ajuns facturile, Compania de Apă ar trebui să livreze aur, şi nu mangan sau rahat, aşa cum face acum!

 

 

 

Articol adaugat de Mariana Ionescu

Cronica de Gaesti

Aţi văzut-o pe Aria?ARE ACASĂ 7 PUI DE DOUĂ SĂPTĂMÂNI!

UPDATE: Mulţumim tuturor cititorilor Cronicii de Găeşti. Căţeluşa a ajuns acasă la puişori! O familie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *