Enescu Supermarket

LUDEŞTI: Oala cu ciorbă clocotită s-a răsturnat peste trupurile a doi copilaşi! FOAMEA LE-A ADUS NENOROCIREA!

Dramă într-o familie din Ludeşti! Doi copilaşi, de un an şi două luni şi 3 ani, au ajuns în stare gravă la spital, cu arsuri pe aproximativ 30% din suprafaţa corpului, după ce s-au opărit cu ciorbă fierbinte. Mama gătea pentru cei 5 copii ai săi, iar micuţii, cărora le era foarte foame, au tras oala fierbinte, care s-a vărsat peste trupurile lor plăpânde.

O vecină a auzit urletele de durere ale copiilor şi ţipetele de disperare ale mamei, care nu ştia ce să facă. Femeia a sunat imediat la 112. Cei doi copii grav răniţi au fost transportaţi de urgenţă la Spitalul Găeşti, acolo unde li s-a acordat primul ajutor. Amândoi au fost trimişi la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti. Cel mic a intrat imediat în operaţie, iar acum se află la terapie intensivă. Celălalt se află internat la la Secţia de Chirurgie Plastică şi Reapartorie.

Cronica de Gaesti

CE FACEŢI PE 3 MARTIE? Restaurantul La Popicu din Ioneşti vă organizează o seară de vis! MÂNCARE RAFINATĂ, BĂUTURĂ LA DISCREŢIE ŞI MUZICĂ BUNĂ CU DOAR 79 DE LEI!

Restaurantul La Popicu, situat lângă Podul Ioneşti, vine cu o ofertă de nerefuzat la început …

Lasă un răspuns

ass