ŞOCANT: Şcoala nr. 1 Găeşti arată ca după război! AFLĂ AICI CE S-A PUTUT ÎNTÂMPLA CU DOAR CÂTEVA ORE ÎNAINTE DE ÎNCEPEREA NOULUI AN ŞCOLAR!

Pentru o parte dintre elevii Colegiului Naţional „Vladimir Streinu” şi pentru preşcolarii de la Grădiniţa care funcţionează în incinta Şcolii nr. 1, anul şcolar va începe peste câteva zile. Clădirea în care ar fi trebuit să se desfăşoare cursurile a fost pur şi simplu devastată de persoane necunoscute. Materialele didactice au fost rupte şi împrăştiate pe jos, extinctoarele au fost golite pe holuri şi în sălile de clasă şi, din primele estimări ale autorităţilor, a fost furat un laptop. Clădirea Şcolii nr. 1, care aparţine, încă de anul trecut, Colegiului Naţional „Vladimir Streinu” este pur şi simplu nefuncţională în prezent, din cauza dezastrului făcut de nişte indivizi rău-voitori, deocamdată necunoscuţi.  Cel mai rău arată Grădiniţa, unde nicio sală nu a scăpat de „furia” derbedeilor.

Clădirea fusese igienizată şi pregătită pentru începerea noului an şcolar. Acum, va fi nevoie de câteva zile pentru a se pune totul în ordine. Nu este exclus să se descopere că şi alte lucruri de valoare au fost furate.

Între timp, a fost deschisă o anchetă care să ducă la aflarea vinovaţilor.

Cronica de Gaesti

Ambulanţa are sediu nou la Găeşti! PRIMARUL GRIGORE GHEORGHE A FĂCUT ASTĂZI INAUGURAREA!

După ani de aşteptare, angajaţii Serviciului de Ambulanţă de la Spitalul Găeşti au, în sfârşit, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *