SE DĂ STARTUL CELEI DE-A PATRA EDIŢII A FESTIVALULUI INTERNAŢIONAL DE NAI LA GĂEŞTI! Naişti coreeni care cântă folclor românesc şi maestrul Gheorghe Zamfir, în cea mai bună formă!

Cea de-a IV-a ediţie a Festivalului Internaţional de Nai “Gheorghe Zamfir” se va desfăşura la Găeşti, în judeţul Dâmboviţa, începând de astăzi şi până duminică, 10 septembrie. Festivalul a devenit cel mai important proiect muzical din istoria Găeştiului, fiind organizat de Asociația Culturală Ultima Concept, în parteneriat cu Primăria Găeşti. 

Aşa cum şi-a obişnuit publicul, cea de-a a IV-a ediţie a festivalului va cuprinde o serie de evenimente excepţionale, având invitaţi de marcă, nume de referinţă la nivel naţional şi internaţional care vor purta publicul în universul artei sunetelor, prin spectacole de muzică clasică, pop simfonic, folclor şi recitaluri ale unor invitaţi surpriză. În premieră în România, la această ediţie a Festivalului Internaţional de Nai vor participa 20 de naişti din Coreea de Sud, care vor interpreta, în oraşul muzicianului român, piese excepţionale din paleta de expresie a acestui instrument, inclusiv folclor românesc.

Deschiderea Festivalul Internaţional de Nai “Gheorghe Zamfir” va avea loc astăzi, cu un microrecital pentru invitaţi. Ziua a doua va fi dedicată muzicii clasice. Concertul se va desfășura la Sala de concerte a Casei de Cultură din orașul Găești, pe scena căreia Maestrul Gheorghe Zamfir va interpreta lucrări din opere și musicaluri, alături de artiștii invitați. Accesul în sală se face pe bază de invitaţie, în limita locurilor disponibile. Publicul iubitor de muzică de calitate din orice colţ al ţării, care se va opri pentru câteva ore în oraşul dâmboviţean, va fi, cu siguranţă, cucerit de magia muzicii pop-simfonice, sâmbătă, 9 septembrie 2017, începând cu orele 19:30, în Parcul Central din Găeşti. Iubitorii de folclor vor avea parte, la rândul lor, de un regal artistic duminică, 10 septembrie 2017, de la aceeaşi oră. Accesul la evenimentele din Parcul Central va fi gratuit.

Cronica de Gaesti

Peste 500 de copii din întreaga ţară s-au întrecut la Găeşti. CONDURUL DE CLEŞTAR SPECTACULOS LA CEA DE-A X-A EDIŢIE!

Sala Casei de Cultură “Dumitru Stanciu” din oraşul nostru a fost neîncăpătoare sâmbătă, 29 septembrie, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *