in ,

Şi tu poţi să-i salvezi viaţa! MELEK A PARCURS UN SFERT DIN DRUMUL CĂTRE SĂNĂTATE!

Cazul micuţei Melek din Găeşti a impresionat pe toată lumea. Fetiţa în vârstă de 5 ani care suferă de amiotrofie spinală tip 2 are o şansă la viaţă dacă urmează un tratament revoluţionar cu celule stem în Thailanda. Din fericire, cazul său a fost acceptat de medicii de acolo, după ce au studiat dosarul medical. Costurile intervenţiei se ridică însă la 29.600 de dolari, bani de care familia cu posibilităţi modeste a fetiţei nu dispune.

La Zilele oraşului Găeşti, Melek a primit 30.000 de lei, dintre care 10.000 de lei din partea primăriei. Mai are nevoie de peste 80.000 de lei. Alexandru Dincă şi cei 45 de voluntari din Găeşti şi comunele limitrofe au muncit pe brânci pentru fiecare leu şi nu se dau bătuţi.

 

La campanie au participat inclusiv cei pentru care, în anii trecuţi, s-au făcut campanii umanitare de succes în oraşul nostru. Ei speră că, împreună cu noi toţi, vor reuşi să strângă suma necesară, sumă care va salva viaţa acestui copil.

Acum câţiva ani, părinţii lui Melek au mai pierdut un copil, care a murit intoxicat cu monoxid de carbon pe când avea doar 5 ani şi 9 luni. Familia copilei este disperată la gândul că se poate întâmpla ceva şi cu fetiţa, mai ales că boala de care suferă nu iartă. Şansele ei de vindecare sunt mari şi doar de noi depinde dacă va ajunge sau nu în Thailanda.

Puteţi dona oricând în conturile:

 Cont lei:RO78 BTRL RONC RT03 9220 6501 

Cont euro: RO28 BTRL EURC RT03 9220 6501, deschise la Banca Transilvania pe numele Kilavuzoglu Mariana sau puteţi să-i contactaţi pe Alexandru Dincă (0741177031) sau pe mama fetiţei, la numărul de telefon 0731414436. Nu uitaţi, fiecare leu contează şi nicio suma nu este prea mică.

Comments

Lasă un răspuns