Enescu Supermarket

Festivalul – concurs „Cununa Sânzâienelor” a ajuns la a treia ediţie! DE LA ORA 09.00, PARADĂ IMPRESIONANTĂ ÎN CENTRUL GĂEŞTIULUI!

800 de copii  din ţară şi din Republica Moldova sunt aşteptaţi mâine, 24 iunie, la Găeşti, pentru a lua parte la cea de-a treia ediţie a Festivalului – Concurs „Cununa Sânzienelor”, organizat de Asociaţia Ansamblurilor Folclorice „Cununa Sânzienelor”, Primăria Găeşti şi Casa de Cultură „Dumitru Stanciu.

De la ora 09.00, găeştenii vor putea admira, în centrul oraşului, dar şi în zona de blocuri parada celor 37 de formaţii, care vor concura atât la secţiunea dansuri populare, cât şi la secţiunea dansuri moderne. Apoi, de la ora 10.00, începe spectacolul, care va avea loc în Parcul Central.

Dansatorii vor fi jurizaţi de Gheorghe Teodorciuc, maestru coregraf la Rapsodia Română, Mimi Grigore – maestru coregraf la Clubul Copiilor Găeşti, maestrul coregraf prof. Petre Petre, Filofteia Ene, preşedintele Asociaţiei Folclorice „Cununa Sânzienelor” , iar preşedinte al juriului va fi profesorul coregraf Ilie Dumitru.

Câştigătorii festivalului – concurs vor primi plachete şi diplome.

Cronica de Gaesti

TROC INCREDIBIL PROPUS DE COMPANIA DE APĂ! Uite cum poţi să câştigi bani din „datul în gât”!

                          Având în vedere numărul tot mai mare al furturilor de apă, inclusiv al racordărilor …

Lasă un răspuns

ass