RECUNOAŞTERE: Marele trofeu „Călușul Românesc” de la Slatina, câștigat de călușarii lui Mimi Grigore! ARTIŞTII GĂEŞTENI AU INTRAT, ALĂTURI DE ALŢI PESTE 1000 DE DANSATORI, ÎN CARTEA RECORDURILOR!

Performanţă, succes meritat şi apreciat de specialiştii în domeniu! Călușarii lui Mimi Grigore de la Clubul Copiilor Găești au câștigat marele trofeu al celei de-a XIX-a ediţii a Festivalului Național pentru Copiii „Căluşul Românesc” de la Slatina. La această ediţie au fost peste 2400 de dansatori din 15 judeţe ale ţării, numai din judeţul Olt participând formaţii din 57 de localităţi.

 Pentru prima dată acest trofeu râvnit merge în afara judeţului Olt (care a avut zeci de cete în competiţie, fără să subliniem şi cetele celorlalte judeţe) şi va poposi în vitrina cu nenumărate trofee de la Clubul Copiilor din oraşul nostru. Minunaţii dansatori ai Găeştiului au fost şi de data aceasta de neoprit şi, iată,  au demonstrat  chiar  în “leagănul căluşului” că sunt cei mai buni. Meritul îl are în egală măsură şi inegalabilul Mimi Grigore, care de ani buni face performanţă şi este un veritabil ambasador al oraşului Găeşti.

Din păcate, aceşti copii talentaţi nu beneficiază de privilegii şi excursii peste hotare din bani publici.

 În afara Marelui Premiu câştigat de dansatorii noştri,  organizatorii concursului au acordat foarte multe premii I, II și III, semn că, și la această ediție, calitatea participanților a fost una ridicată. O noutate absolută a ediției 2017 a fost aceea că organizatorii au pus la cale ca dansul călușului să fie jucat, în același timp, de un număr record de dansatori de toate vârstele, respectiv de 1.052 de persoane, reușita intrând, în mod oficial, în Cartea Recordurilor.

Cronica de Gaesti

Ambulanţa are sediu nou la Găeşti! PRIMARUL GRIGORE GHEORGHE A FĂCUT ASTĂZI INAUGURAREA!

După ani de aşteptare, angajaţii Serviciului de Ambulanţă de la Spitalul Găeşti au, în sfârşit, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *