„IMBATABILII” DIN PICIOR DE MUNTE AU FĂCUT MINUNI! „Lăsăm imaginile să vorbească pentru noi!”

Programul IMPACT, susținut de Fundația Noi orizonturi, este despre tineri, comunitate, învățare socială. În Clubul IMPACT, tinerii învață prin joc , prin poveste și prin proiecte în serviciul comunității, proiecte care aduc schimbarea socială în comunitate, dar mai ales pentru tineri, prin dezvoltarea unor abilităţi de viaţă care completează cunoştinţele dobândite în şcoală.

Clubul IMPACT – Imbatabilii – Picior de Munte, înființat în octombrie 2016, a derulat primul său proiect în perioada martie-mai 2017. Proiectul s-a numit „Parc pentru toți”  și a pornit de la observația că părculețul din satul Picior de Munte, unde copiii și tinerii își petreceau o parte din timpul liber, a devenit un loc nesigur și neîngrijit. Ne-am propus să îl reamenajăm, pentru ca toți să se poată bucura de el. În același timp, ne-am dorit să atragem atenția membrilor comunității și edililor cu privire la necesitatea amenajării unui loc similar, cu o suprafață mai mare, suficientă pentru cei aproximativ 450 de copii și tineri din localitate.

Ne-ar plăcea ca membrii comunității din care facem parte să înțeleagă că împreună putem face lucruri frumoase, importante și utile pentru noi; că putem deveni o comunitate puternică și în continuă dezvoltare doar dacă fiecare dintre noi se implică activ, fără să aștepte ca “primăria să facă !”

Cu sprijinul mentorilor de la Fundația Noi orizonturi, al liderilor seniori: prof . înv. primar Liliana-Daniela Chivulescu și prof . înv. primar Iuliana Tudor, cu muncă, dăruire, imaginație, cu ajutor de la unii dintre consătenii noștri, am reușit ceea ce ne-am propus.

Lăsăm imaginile să vorbească pentru noi.

Imbatabilii- Picior de Munte

Cronica de Gaesti

Ei sunt deştepţii noii generaţii de găeşteni! REZULTATE REMARCABILE LA OLIMPIADELE NAŢIONALE!

Sunt deştepţi foc, sunt frumoşi şi sunt ai noştri! Elevii care au reprezentat instituţiile de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *