Apă şi canalizare la Gura Foii! PRIMARUL RADU GEORGESCU SE ZBATE PENTRU INTRODUCEREA REŢELEI DE GAZE!

31 mai 2017 va fi o dată de referinţă pentru Gura Foii. Atunci se va semna, în sfârşit, contractul de apă şi canal pentru comună între Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi Ministerul Dezvoltării. După acest moment, se vor întocmi studiile de fezabilitate, iar din anul 2018 vor începe lucrările propriu-zise pentru introducerea reţelelor de apă curentă şi canalizare în satele componente.

Se împlineşte, astfel, un vis mai vechi al localnicilor, de a intra în normalitate şi de a avea condiţii decente, la ei acasă.

Primarul Radu Georgescu ne-a mărturisit că nu se opreşte aici. Un alt proiect la fel de important este introducerea reţelei de gaze naturale. „Pe 25 mai, am fost la Ministerul Energiei pentru a discuta şi a demara proiectul introducerii reţelei de gaze naturale şi în comuna noastră. Secretarul de stat Tudorache Iulian Robert m-a asigurat de tot sprijinul şi am speranţa că vom reuşi să facem şi acest pas important”, a precizat – pentru Cronica de Găeşti – primarul comunei Gura Foii.

Cronica de Gaesti

Până unde poate firma Atyc să-şi bată joc de elevii navetişti? ADOLESCENŢII DIN BUTOIU DE JOS SUNT ABANDONAŢI ÎN STAŢII, DEŞI PLĂTESC ABONAMENTE! Dovada, aici!

Plătesc abonamente la sume exorbitante, apoi sunt bătaia de joc a firmei de transport Atyc! …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *