Enescu Supermarket

SPUNE STOP VIOLENŢEI DOMESTICE! Alege să te implici şi tu în această campanie chiar dacă nu eşti o victimă! VEZI LOCAŢIA ŞI ORA CONFERINŢEI!

“Vrem sa fim vocea femeilor abuzate care nu gasesc puterea sau curajul sa spuna public drama pe care o traiesc Ne dorim sa le ajutam pe toate planurile. Am initiat colaborari cu centrele de asistenta sociala,iar pentru  viitorul apropiat ne-am propus  sa deschidem un adapast pentru femeile abuzate. Să nu uităm că Romania se află pe locul întâi  in Uniunea Europeana cu cel mai mare număr de cazuri de violenta in familie.”, a declarat  cântăreaţa Lara Moco. În acest sens a iniţiat o conferinţă la Varuna Parc, vineri, 19 mai, la ora 18. Despre acest fenomen vor vorbi  psihologul  Kathleen Andrews din California, profesorul  Magda Joiţa de la Colegiul Naţional “Vladimir Streinu”  şi preotul Cristian Simescu.

La finalul conferintei vor canta: Lara Moco, Alin Lacatus, Adina Coman, Roxana Anghel, Georgiana MJ  şi Vlad Tudor.

Intrarea este liberă!

 

Cronica de Gaesti

Găeşteancă moartă într-un accident din Germania! DE FUNERALII SE OCUPĂ CHIAR CEL CARE A FĂCUT UN SCANDAL MONSTRU ÎN APARTAMENTUL MAMEI EI DIN BLOCUL 45!

O găeşteancă în vârstă de 27 de ani a murit, zilele trecute, într-un tragic accident …

Lasă un răspuns