SPUNE STOP VIOLENŢEI DOMESTICE! Alege să te implici şi tu în această campanie chiar dacă nu eşti o victimă! VEZI LOCAŢIA ŞI ORA CONFERINŢEI!

“Vrem sa fim vocea femeilor abuzate care nu gasesc puterea sau curajul sa spuna public drama pe care o traiesc Ne dorim sa le ajutam pe toate planurile. Am initiat colaborari cu centrele de asistenta sociala,iar pentru  viitorul apropiat ne-am propus  sa deschidem un adapast pentru femeile abuzate. Să nu uităm că Romania se află pe locul întâi  in Uniunea Europeana cu cel mai mare număr de cazuri de violenta in familie.”, a declarat  cântăreaţa Lara Moco. În acest sens a iniţiat o conferinţă la Varuna Parc, vineri, 19 mai, la ora 18. Despre acest fenomen vor vorbi  psihologul  Kathleen Andrews din California, profesorul  Magda Joiţa de la Colegiul Naţional “Vladimir Streinu”  şi preotul Cristian Simescu.

La finalul conferintei vor canta: Lara Moco, Alin Lacatus, Adina Coman, Roxana Anghel, Georgiana MJ  şi Vlad Tudor.

Intrarea este liberă!

 

Cronica de Gaesti

Până unde poate firma Atyc să-şi bată joc de elevii navetişti? ADOLESCENŢII DIN BUTOIU DE JOS SUNT ABANDONAŢI ÎN STAŢII, DEŞI PLĂTESC ABONAMENTE! Dovada, aici!

Plătesc abonamente la sume exorbitante, apoi sunt bătaia de joc a firmei de transport Atyc! …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *