SCÂRBOS: Pizza cu miros de detergent la Profi Găeşti! „COPILULUI I S-A FĂCUT RĂU!”

O găeşteancă s-a umplut de nervi şi de scârbă, seara trecută, după ce pizza pe care a cumpărat-o de la magazinul Profi din centrul oraşului mirosea ca o pungă de detergent. Femeia a cumpărat din supermarket alimentul preferat al fiului său în vârstă de 11 ani. A mers acasă, a gătit-o şi i-a dat-o băieţelului să mănânce. După câteva înghiţituri, copilul i-a spus mamei că îi vine să vomite. Atunci, femeia a constatat că pizza congelată are un miros puternic şi toxic.

De dimineaţă, a vrut să facă reclamaţie la Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor. L-a sunat pe dr. Feţeanu, să vadă dacă este în oraş. „Mi-a spus că este în concediu şi m-a sfătuit să mă întorc la magazin şi le spun celor de acolo că am vorbit cu el şi să-mi dea banii. Păi, despre bani era vorba? I-am şi spus, de altfel, doctorului că nu mă interesează suma dată, ci sănătatea copilului meu şi a altor copii care ar putea cumpăra acest produs de la Profi. M-am întors la magazin cu pizza şi şefa de acolo mi-a spus că nu este vina lor şi că au ţinut pizza în frigider. Ei sunt însă cei care au depozitat-o, iar acest produs clar nu este în regulă. Ţi se face gura pungă”, ne-a declarat Doina Neagu. „Când să plec, cei de la Profi m-au întrebat dacă vreau banii înapoi sau doresc alt produs la schimb. Le-am spus că nu o să mai iau niciodată nimic de acolo, pentru că nu este prima dată când cumpăr un aliment cu probleme. Nu aş fi luat nici aseară această pizza, dar am cedat la rugăminţile copilului”, a mai spus găeşteanca.

Zvonuri despre mirosul toxic, de detrgent, pe produsele alimentare de la Profi au mai fost, însă oamernii – ori de ruşine, ori din comoditate, nu s-au mai întors la supermarket, ca să le ceară socoteală responsabililor. Ne-au sunat, în schimb, pe noi, ca să scriem, fără însă să-şi asume. Trist este însă că reprezentantul DSVSA sugerează clienţilor scârbiţi să treacă sub tăcere incidentele, ba chiar îi sfătuieşte să le spună şefilor de magazin să le dea banii înapoi, că s-a vorbit cu el. Adică, le face un fel de favoare sau e un fel de trafic de influenţă, în loc să le facă nişte controale adevărate şi ia măsurile care se impun.

Cronica de Gaesti

Ambulanţa are sediu nou la Găeşti! PRIMARUL GRIGORE GHEORGHE A FĂCUT ASTĂZI INAUGURAREA!

După ani de aşteptare, angajaţii Serviciului de Ambulanţă de la Spitalul Găeşti au, în sfârşit, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *