Poliţia Locală din cadrul Primăriei Găeşti, atac fără precedent la primarul Grigore Gheorghe! AFLĂ CE-I REPROŞEAZĂ ŞI LA CE NIVEL A AJUNS CONFLICTUL!

Supărare mare în rândul poliţiştilor din cadrul Primăriei Găeşti, după ce Consiliul Local a aprobat, la buget, mai puţini bani la capitolul care-i priveşte în mod direct, motiv pentru care le-a fost tăiată norma de hrană. Cei 15 poliţişti locali au primit în plus, până în luna februarie inclusiv, câte 750 de lei pe lună, reprezentând bani pentru hrană. Din martie, şi-au luat doar salariile de bază şi, de supărare, au chemat sindicatul PROLEX la care s-au afiliat, ca să facă un aşa-zis material de presă pe un canal online, PROLEX TV.

Poliţiştii locali spun că sunt stresaţi şi că nu consideră că lucrează pe moşia primarului. Edilul, la rândul său, susţine că este foarte nemulţumit de activitatea lor, că au fost devastate locuri publice în oraş şi că ei habar nu au avut. De asemenea, că s-au făcut abuzuri împotriva cetăţenilor şi că există un grad mare de neprofesionalism. O mustrare aplicată în urma devastării Parcului Copiilor a fost atacată în instanţă, poliţiştii locali şi sindicatul la care sunt afiliaţi angajându-se într-un război deschis cu primarul. Grigore Gheorghe a precizat că aşteaptă noul cod administrativ, în baza căruia va putea să destituie mai uşor personalul neperformant.

Noul şef al Poliţiei Locale, Anghelina Dan Marius, a declarat, pentru Cronica de Găeşti, că el personal nu are niciun conflict cu administraţia locală şi că îşi face treaba. De asemenea, s-a abţinut să comenteze declaraţiile colegilor săi care au dat interviuri pe internet.

Nici viceprimarul Ion Untărescu nu a vrut să comenteze declaraţiile poliţiştilor locali, date pentru propriul sindicat. Ne-a spus însă că, timp de trei luni, activitatea foştilor comunitari va fi atent monitorizată. „Sunt alte priorităţi în oraş. Avem investiţii de făcut. Nici ceilalţi funcţionari nu primesc normă de hrană şi salariile în cadrul administraţiei locale sunt mici. Consilierii locali au votat bugetul, asumându-şi această tăiere a normei de hrană”, a concluzionat Untărescu.

Cronica de Gaesti

Daruri din suflet pentru copiii de la Carabella Internaţional de la preoţii din Hulubeşti şi Ludeşti!

Manifestând solidaritate și iubire creștină, parohiile: Butoiu, Butoiu de Sus, Măgura și Ludești au oferit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *