HULUBEŞTI: Găsit mort, în picioare, în fântână! SINUCIDERE, ACCIDENT SAU CRIMĂ?

Descoperire macabră în satul Măgura, din comuna Hulubeşti. O persoană care ducea vacile la păscut a avut parte de spaima vieţii sale, după ce a găsit un bărbat mort într-o fântână de la deal. I-a atras atenţia faptul că lângă aceasta se aflau haine, încălţăminte, dar şi suma de doi lei. Când s-a uitat în jos, a văzut cadavrul, poziţionat în picioare.  

Omul a alertat de urgenţă autorităţile, care nu au mai putut face altceva decât să constate decesul lui Radu Nicolae, zis Nicu lui Paşa, în vârstă de 63 de ani. Pompierii găeşteni au fost cei care l-au scos din fântâna morţii. Acesta a fost văzut în viaţă ultima dată sâmbătă, iar de atunci nu se mai ştia nimic de el. Bărbatul era văduv, nu avea copii şi se pare că avea patima băuturii. 

Interesant este faptul că fântâna în care s-a aruncat era foarte puţin adâncă şi nu exista nicio şansă să se înece. Probabil a murit din cauza frigului, dar sunt şi discuţii în sat, conform cărora ceva groaznic i s-ar fi întâmplat, fiind luat pe sus de nişte bărbaţi într-o dubă cu număr de Bucureşti. Tot localnicii spun că nu era în depresie şi că era un om vesel şi muncitor. Râmâne ca autorităţile să stabilească exact cauza decesului.

Cronica de Gaesti

POMPIERII AU GĂSIT TRUPUL BĂRBATULUI ÎNECAT IERI

A fost găsit corpul neînsufleţit al lui Marin Neacşu din Cobia, bărbatul de 64 de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *