Dragoste şi război la Confruntarea Titanilor 2017! AFLĂ CE POVEŞTI SUNT ÎN CULISELE CELEI MAI SPACTACULOASE COMPETIŢII DE KICK BOX! Vineri, 28 aprilie, de la ora 19.00!

Va fi show total vineri, 28 aprilie, la Sala Polivalentă din Târgovişte. Începând cu ora 19.00, se dă startul celei de-a 15-a ediţii a Confruntării Titanilor, eveniment de anvergură naţională, organizat de poliţistul găeştean Dan Mocanu. Nume mari ale sportului de full contact din întreaga ţară se vor reuni, aşadar, la Târgovişte, acolo unde cei mai talentaţi şi mai promiţători luptători se vor confrunta într-o ediţie jubiliară, care se anunţă tensionată şi extrem de disputată.

Respect Gym Găeşti intră în luptă cu trei sportivi de forţă: Călin Petrişor, Daniel Pattvean şi Raluca Costache, fiica primarului comunei Ulieşti. Călin şi Raluca sunt un cuplu şi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Dan Mocanu ne-a povestit că s-au antrenat împreună pentru marea confruntare a titanilor din 28 aprilie şi că s-au bătut fără milă în ring, pentru ca, mai apoi, să se pupe. „Călin dădea mai cu milă, dar Raluca nu l-a cruţat. Amândoi sunt buni şi vor face o figură frumoasă.

Raluca se va înfrunta cu campioana naţională la box a Suediei, Sagal Aden Husein, care este studentă la medicină în România. Am toată încrederea în ea, ca şi în ceilalţi doi sportivi ai mei. Sper să câştige toţi”, ne-a declarat Dan Mocanu.

Călin Petrişor va lupta la categoria uşoară şi îl va întâlni pe David Crăciun, iar Daniel Pattvean îl va înfrunta, la categoria super mijlocie, pe bosniacul Tarik Zunic.

Organizatorii ne-au informat că accesul în sală se va face începând cu ora 18.30, iar preţul unui bilet este de 20 de lei. Din păcate, pe afişe s-a editat greşit ora, care nu este 20.00, ci 19.00.

Întregul eveniment va fi transmis live pe Sport.ro.

Articol adaugat de Mariana Ionescu

Cronica de Gaesti

Caz uluitor în Găeşti! COPIL DE 12 ANI, VÂNDUT CA SCLAV DE PROPRIUL TATĂ! Autoritățile au intrat în alertă maximă!

  Se întâmplă în Găeşti, în anul de grație 2019! Un băiețel de 12 ani, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *