Poliţia locală Găeşti are un nou şef!

“Motivaţia noastră este aceea de a asigura un serviciu public la cele mai înalte standarde”,a declarat pentru Cronica de Găeşti primarul Grigore Gheorghe. Întrucât fostul şef avea mai multe atribuţii în cadrul instituţiei, am hotărât  ca acest serviciu să fie condus pentru o perioadă  de Marius Dan Anghelina şi rezultatele nu au întârziat să apară”, a subliniat edilul.

Am stat de vorbă  cu noul şef al Poliţiei Locale care ne-a asigurat că Poliţia Locală stă la dispoziţia cetăţenilor  24 de ore din 24 oferind servicii de calitate prin aplicarea legii cu imparţialitate şi profesionalism.

 “Putem fi contactaţi la orice oră la numărul de telefon 0756064076.  Activitatea Poliţiei Locale se realizează în scopul exercitării atribuţiilor privind apărarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale persoanei, a proprietaţii private  şi publice, prevenirea şi descoperirea infracţiunilor. În îndeplinirea misiunilor care îi revin, Poliţia Locală cooperează cu  Poliţia Română şi Jandarmeria Română, cu alte instituţii ale statului şi colaborează cu asociaţiile şi organizaţiile neguvernamentale, precum şi cu persoanele fizice şi juridice, în condiţiile legii,”, a spus Anghelina, care a prezentat şi câteva cazuri din ultima săptămână  pentru cititorii Cronicii de Găeşti.

“G.A a aruncat gunoi lângă calea ferată, între străzile Artei şi Câmpului şi a fost prins în flagrant. A fost amendat conform Hotărârii Consiliului Local nr.39, art.2 din 2013 cu suma de 100 de lei şi obligat să ridice gunoiul.

S.M.A, în vârstă de 16 ani a fost surprins în Parcul Central în timp ce  arunca  pe trotuar cojile de la seminţele pe care le mâncase. A fost sancţionat contravenţional conform HCL nr.31, art.1, litera E din 2011 cu o amendă de 75 de lei. Alţi 2 elevi au fost surprinşi în aceeaşi postură şi obligaţi să măture trotuarul.

 

N.V.R. şi A.G.H.I au fost depistaţi în timp ce voiau să pătrundă în incinta Şcolii “Radu cel Mare” încălcând normele legale de acces. Au primit sancţiuni contravenţionale cu avertisment.  Ca atare, cei care vor încerca să pătrundă în instituţiile de învăţământ fără acordul directorilor, pot primi amenzi între 500 şi 1500 de lei.

S.M. şi-a parcat maşina la intrarea în Parcul Copiilor, pe trotuar, cu anunţul de vânzare  pe parbriz. A fost sancţionat cu avertisment scris, data viitoare urmând să primească o amendă pe măsură dacă va repeta greşeala.

N.C.M. şi I.M.A., doi tineri găeşteni au fost surprinşi consumând băuturi alcoolice în Parcul Central. Copnform Legii nr.61 din 1991, art.2, pct.23, cei doi au fost sancţionaţi cu avertisment scris. Consumul băuturilor alcoolice în locurile publice se sancţionează cu amendă de la 100 la 500 de lei.”

 

 

 

 

Articol adaugat de Mariana Ionescu

Cronica de Gaesti

Accident grav pe DN 72, la Dragodana! IMPACT FRONTAL ÎNTRE DOUĂ AUTOTURISME!

6 persoane, dintre care doi copii de 10 şi 3 ani, au fost rănite, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *