Primarul Grigore Gheorghe şi elevii de la Şcolile „Şerban Cioculescu” şi „Radu cel Mare” au muncit cot la cot! AFLĂ CE MESAJ AU VRUT SĂ TRANSMITĂ!

Distracţie maximă în Parcul Central şi în Parcul de la Clubul Copiilor! Primarul Grigore Gheorghe a invitat mai mulţi elevi ai Şcolilor „Radu cel Mare” şi „Şerban Cioculescu” să-l însoţească şi să planteze, împreună, peste 70 de salcâmi. Alături de cadre didactice, micuţii şi edilul au profitat de vremea de primăvară, s-au implicat activ, s-au „bătut” pe cazmale şi, în final, s-au declarat ecologişti convinşi, dorind să transmită tuturor mesajul că spaţiile verzi sunt deosebit de importante pentru întreg oraşul. Totul s-a terminat cu un ospăţ cu gogoşi şi suc, spre încântarea copiilor.

„Astăzi, împreună cu elevii de la școlile Radu cel Mare și Şerban Cioculescu însoțiți de profesorii lor am organizat o acțiune de curățenie în Parcul Central şi în parcul de la Clubul Copiilor, unde am plantat 70 de copaci. Le mulțumesc pentru participare. Astfel de acțiuni vor deveni obişnuință în orașul nostru”, a notat, pe Facebook, Grigore Gheorghe.

Articol adaugat de Mariana Ionescu

Cronica de Gaesti

Băieţii lui Nicu Dragne au venit acasă cu aur, argint şi bronz de la Campionatul National de K1-WAKO- Bacău

Campionatul national de K1-WAKO, desfășurat zilele acestea la Bacău, a adus pentru Găești un nou …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *