Enescu Supermarket

AU FĂCUT FURORI ÎN RUSIA! Stoica şi Ristea şi-au câştigat meciurile şi merg în etapa următoare! DAN MOCANU A PUS GĂEŞTIUL PE HARTA VALORILOR ÎN K1!

Succes total pentru elevii lui Dan Mocanu, la una dintre cele mai tari competiţii de K1 din Rusia, Tatneft, din oraşul Kazan. Cristian Ristea şi Robert Stoica şi-au bătut fără probleme adversarii şi merg în etapa următoare a competiţiei, care va avea loc în luna iulie.

Robert Stoica a luptat la categoria mijlocie, 71 de kilograme, iar adversar i-a fost Grygor Vlasyan, campionul naţional de box al Armeniei, cu un palmares impresionant.

După un an de stat pe bară, Ristea s-a întors în forţă şi l-a înfruntat pe germanul Gordon Haupt, la categoria grea.

Cei doi luptători au fost, cu certitudine, una dintre revelaţiile concursului. Vin dintr-un oraş extrem de mic, pe care însă Dan Mocanu l-a pus pe harta valorilor în K1. Stoica şi Ristea  au dovedit că au valoare şi se întorc acasă victorioşi alături de antrenorul lor.

Cronica de Gaesti

Găeşteancă moartă într-un accident din Germania! DE FUNERALII SE OCUPĂ CHIAR CEL CARE A FĂCUT UN SCANDAL MONSTRU ÎN APARTAMENTUL MAMEI EI DIN BLOCUL 45!

O găeşteancă în vârstă de 27 de ani a murit, zilele trecute, într-un tragic accident …

Lasă un răspuns