Enescu Supermarket

ŞI FRUMOASĂ, ŞI DEŞTEAPTĂ! Găeşteanca Andra Stănescu s-a calificat la faza naţională a Olimpiadei de Limba şi Literatura Română! A FOST CEA MAI BUNĂ ELEVĂ DE CLASA A VII-A!

Învaţă la Colegiul Naţional „Vladimir Streinu” şi s-a calificat la faza a Olimpiadei Naţionale de Limba şi Literatura de Română. Andra Stănescu este unul dintre copiii de excepţie ai Găeştiului şi, la categoria ei de vârstă (clasa a VII-a), este cea mai bună. O dovedesc rezultatele obţinute la recenta olimpiadă judeţeană, unde s-a clasat pe primul loc, urmând ca în perioada 19 – 23 aprilie să meargă la Deva, unde va intra în competiţie cu cei mai buni dintre cei mai buni. Andra Stănescu are 14 ani, este pregătită de prof. Adela Păun şi speră ca şi la cel mai înalt nivel al olimpiadei de limba şi literatura română să obţină un rezultat foarte bun. Pentru asta, munceşte foarte mult şi are încredere în ea însăşi.

Cronica de Gaesti

Consiliul Județean Dâmbovița – 18 contracte de finanțare semnate în cadrul PNDL 2

Consiliul Județean Dâmbovița continuă demersurile necesare pentru implementarea cu succes a obiectivelor de investiții – …

Lasă un răspuns