Luigi îşi caută mama. O CUNOAŞTEŢI?

Sute de copii abandonaţi de părinţi şi înfiaţi de familii din străinătate îşi caută părinţii cu ajutorul comunității – THE NEVER FORGOTTEN ROMANIAN CHILDREN. Tinerii vor să afle cine sunt cei care le-au dat viaţă şi dacă mai au fraţi sau surori în România.

Unul dintre aceştia este şi Luigi Negrescu. Tânărul s-a născut pe 12 august 1995 în spitalul Caraiman din Bucureşti. Copilul a fost abandonat în spital de mama sa, Gheorghiţa Negrescu. Conform unui document oficial, tatăl copilul nu mai era în viaţă la naşterea sa. Mama sa l-a vizitat de câteva ori în orfelinatul în care a fost internat, iar la un an de la naşterea sa a semnat un consimţământ de adopţie. Luigi a fost înfiat de o familie spaniolă care l-a crescut cu dragoste. Cu toate acestea, tânărul ar vrea să-şi găsească mama.

Din actele de adopţie acesta ştie ca mama sa, Gheorghiţa Negrescu locuia în Târgovişte pe strada Cutezătorilor (astăzi general Vasile Milea), bl.27B, sc.A, ap.11.

În urmă cu 6 luni, tânărul a  depus o cerere oficială la Protecţia Copilului din Bucureşti, dar instituţia i-a comunicat că nu i-a putut găsi mama. Luigi speră că cititorii Cronicii de Găeşti vor reuşi să-i ofere date despre mama sa.

 

Cronica de Gaesti

POMPIERII AU GĂSIT TRUPUL BĂRBATULUI ÎNECAT IERI

A fost găsit corpul neînsufleţit al lui Marin Neacşu din Cobia, bărbatul de 64 de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *