Enescu Supermarket

Luigi îşi caută mama. O CUNOAŞTEŢI?

Sute de copii abandonaţi de părinţi şi înfiaţi de familii din străinătate îşi caută părinţii cu ajutorul comunității – THE NEVER FORGOTTEN ROMANIAN CHILDREN. Tinerii vor să afle cine sunt cei care le-au dat viaţă şi dacă mai au fraţi sau surori în România.

Unul dintre aceştia este şi Luigi Negrescu. Tânărul s-a născut pe 12 august 1995 în spitalul Caraiman din Bucureşti. Copilul a fost abandonat în spital de mama sa, Gheorghiţa Negrescu. Conform unui document oficial, tatăl copilul nu mai era în viaţă la naşterea sa. Mama sa l-a vizitat de câteva ori în orfelinatul în care a fost internat, iar la un an de la naşterea sa a semnat un consimţământ de adopţie. Luigi a fost înfiat de o familie spaniolă care l-a crescut cu dragoste. Cu toate acestea, tânărul ar vrea să-şi găsească mama.

Din actele de adopţie acesta ştie ca mama sa, Gheorghiţa Negrescu locuia în Târgovişte pe strada Cutezătorilor (astăzi general Vasile Milea), bl.27B, sc.A, ap.11.

În urmă cu 6 luni, tânărul a  depus o cerere oficială la Protecţia Copilului din Bucureşti, dar instituţia i-a comunicat că nu i-a putut găsi mama. Luigi speră că cititorii Cronicii de Găeşti vor reuşi să-i ofere date despre mama sa.

 

Cronica de Gaesti

Imagini cu un pat murdar din Spitalul Găeşti au devenit virale pe net! MANAGERUL CRISTINA SELTEA NU BAGĂ MIZERIA SUB PREŞ ŞI TRECE LA SANCŢIUNI!

Sancţiuni prin Consiliul Etic la Spitalul Găeşti, după ce imagini dintr-un salon al Secţiei Medicală …

Lasă un răspuns

ass