Dan Mocanu îi duce pe Stoica şi Ristea în Rusia! SE VOR BATE ÎN CEA MAI TARE COMPETIŢIE DE K1!

Clubul Respect Gym Găeşti, condus de poliţistul Dan Mocanu, partcipă cu doi sportivi la cel mai tare turneu K1, Tatneft  din oraşul Kazan- Rusia. Este vorba despre luptătorii Robert Stoica şi Cristian Ristea care vor intra în ring pe 22 martie. Stoica va lupta în turneul piramidal al categoriei mijlocii, 71 de kilograme, iar primul său adversar va fi Grygor Vlasyan, fostul campion național de box al Armeniei, neînvins până în prezent la profesioniști, cu 5 victorii din tot atâtea posibile. Dacă îl va învinge pe sportivul armean, Robert Stoica se va califica pentru următoarea fază a competiţiei, care se va desfăşura în vară, întrucât sistemul de joc este eliminatoriu.

Cristian Ristea intră în ring la categoria grea, iar primul său meci va fi unul extrem de dificil. Îl va întâlni pe germanul Gordon Haupt, însă este optimist în privinţa şanselor sale. Ristea a făcut un an pauză, însă s-a întors în sală împreună cu Dan Mocanu. În această echipă, cu antrenorul găeştean care a demonstrat că poate face mare performanţă, este mult mai sigur şi mult mai încrezător în forţele proprii.

Poliţistul Dan Mocanu a dus numele Găeştiului în cele mai tari competiţii de K1 din ţară şi se afirmă, iată, şi pe plan internaţional. Rămâne de văzut cum vor evolua sportivii lui în Rusia, la nivel foarte înalt, unde pretenţiile cresc exponenţial.

 

 

Articol adaugat de Mariana Ionescu

Cronica de Gaesti

IULIAN MARINESCU, DE NEOPRIT

După ce, mai bine de 2 ani a dominat categoria de – 60 kg la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *