„AMOREZUL” ROMEO APOSTOLEANU ARE UN NOU DOSAR PENAL! Uite ce a mai putut să facă! AFLĂ CE S-A ÎNTÂMPLAT CU IUBITA LUI DE 15 ANI!

Nu are nici respect şi nici frică de lege! Romeo Apostoleanu, individul de 32 de ani care a fugit în lume cu o puştoaică de 15 ani, spre disperarea familiei fetei, nu se potoleşte. Deşi poliţiştii au întocmit pe numele lui cinci dosare penale, pentru săvârşirea infracţiunilor de act sexual cu un minor, lipsire de libertate în mod ilegal şi trei pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, „amorezul” Romeo a comis-o din nou. Tocmai a fost prins, pentru a patra oară, într-un timp incredibil de scurt, conducând fără permis.

Mariana Mîndrican, mama fetei de 15 ani care dispăruse cu individul, ne-a declarat că a fost nevoită să-l accepte în casa ei, de dragul fiicei. Cu toate acestea, convieţuirea cu el a fost una dintre cele mai dificile perioade din viaţa sa. După ce că a fost acceptat în familia adolescentei căreia i-a răpit copilăria, bărbatul nu a făcut altceva decât să-şi bată joc – ne-a povestit Mariana – cea mai gravă dintre isprăvi fiind că i-a furat maşina două zile la rând. Femeia a anunţat Poliţia şi, astfel, Romeo Apostoleanu a fost din nou prins la volan fără permis. Mariana Mîndrican susţine că nu i-a încredinţat autovehiculul şi că nu a ştiut când acesta l-a sustras. Cu tupeu, individul a spus în faţa oamenilor legii că maşina ar fi a lui.

„Astăzi, 14 martie,  poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Găești au oprit pentru control, pe raza localităţii, un autoturism condus de un bărbat de 31 de ani.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că cel în cauză nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Bărbatul este cercetat pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

De asemenea, în cursul acestui an, pe numele lui au mai fost întocmite alte trei dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, act sexual cu un minor și conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, se arată în comunicatul de presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa.

Între timp, tatăl fetei de 15 ani s-a întors în România şi l-a dat urgent afară din apartament pe „amorezul” Romeo Apostoleanu. Omul şi-a luat fiica şi întreaga familie şi a plecat din ţară, sperând că în acest fel lucrurile vor intra, în sfârşit, pe făgaşul normal. Apostoleanu riscă ani grei de puşcărie dacă va fi condamnat pentru infracţiunile de care este acuzat.

 

 

Cronica de Gaesti

POMPIERII AU GĂSIT TRUPUL BĂRBATULUI ÎNECAT IERI

A fost găsit corpul neînsufleţit al lui Marin Neacşu din Cobia, bărbatul de 64 de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *