Enescu Supermarket

De ce mor bărbaţii la Morteni? POLIŢIA A INTERVENIT DE URGENŢĂ! Află care este legătura între cazurile suspecte!

Poliţia Găeşti a întocmit 5 dosare penale în ultimele două săptămâni pentru moarte suspectă în comuna Morteni. Bărbaţii decedaţi, unii chiar tineri, erau consumatori de alcool şi, conform gurilor rele ale sătenilor, frecventau  cârciumioarele de la şosea. Ori au băut alcool contrafăcut, ori sufereau de anumite boli fără să ştie, iar tăria consumată destul de des i-a „ajutat” să treacă în lumea de dincolo. Altfel nu se explică moartea bărbaţilor.

„Doi dintre ei s-au întâlnit şi au mers să bea la cârciumă. Unul a murit în aceeaşi seară, celălalt la câteva zile.  Unii dintre cei care au murit în aceste două săptămâni aveau o sângerare bucală abundentă, motiv pentru care a fost chemată poliţia,” ne-a spus – sub protecţia anonimatului – un cetăţean  din Morteni.

La Poliţia Găeşti am stat de vorbă cu comisarul şef Alexandru Iorga. Ne-a confirmat că s-au întocmit dosare penale pentru moarte suspectă în cele cinci cazuri şi a subliniat că se efectuează  cercetări pentru elucidarea  lor.

Cronica de Gaesti

Imagini cu un pat murdar din Spitalul Găeşti au devenit virale pe net! MANAGERUL CRISTINA SELTEA NU BAGĂ MIZERIA SUB PREŞ ŞI TRECE LA SANCŢIUNI!

Sancţiuni prin Consiliul Etic la Spitalul Găeşti, după ce imagini dintr-un salon al Secţiei Medicală …

Lasă un răspuns

ass