Enescu Supermarket

I s-a pus pata pe femeile de serviciu din Piaţa „Sf. Ilie”! LE VEDE SEXY ŞI APETISANTE! Reacţionează ca o bestie când e refuzat!

Mihăilescu Nicolae, om al străzii cazat în adăpostul Primăriei Găeşti  pe timp de iarnă, le terorizează pe angajatele pieţei, pe care vrea să le… iubească cu forţa. Pentru că a fost refuzat, deşi a încercat să facă ochi dulci cu tequila, a trecut la violenţe. Una dintre femeile de serviciu a fost bătută bestial şi acum are un ochi traumatizat şi frica în suflet.

Ne-a povestit că bestia a târât-o în camera lui, dar că a reuşit să scape. Apoi, bărbatul a urmărit-o până în spaţiul unde îşi ţinea bagajul şi a tăbărât pe ea, trântind-o la pământ şi începând să o lovească. De urgenţă, la faţa locului a venit şi şeful Pieţei, Mihai Niţă, care a chemat Poliţia Locală. Fără să ţină cont de nimeni şi scos din minţi, Mihăilescu a început să înjure ca la uşa cortului.

Individul este găeştean, are o soră proprietară, însă a ajuns pe străzi. De milă, angajaţii Primăriei i-au oferit un adăpost, ca să treacă peste iarnă. Cum a început să se desprimăvăreze, individul a început să terorizeze pe toată lumea. Înjură copii şi le arată părţile genitale, intră în conflict cu salariaţii pieţei, zbiară şi deranjează oamenii din blocul vecin şi, mai nou, vrea să violeze femei de serviciu.

Mihăilescu Nicolae nu recunoaşte niciuna dintre acuzaţiile care i se aduc, deşi martori la violenţele împotriva femeii de serviciu au fost mai mulţi locatari din blocul de lângă piaţă, care au strigat să o lase în pace, după ce începuse să o lovească cu pumnii şi picioarele.

Despre isprăvile lui ştie şi Poliţia Locală, chemată în câteva rânduri.

Pentru că alte soluţii nu mai există, Primăria Găeşti i-a dat un termen de 48 de ore ca să elibereze spaţiul.

Cronica de Gaesti

Imagini cu un pat murdar din Spitalul Găeşti au devenit virale pe net! MANAGERUL CRISTINA SELTEA NU BAGĂ MIZERIA SUB PREŞ ŞI TRECE LA SANCŢIUNI!

Sancţiuni prin Consiliul Etic la Spitalul Găeşti, după ce imagini dintr-un salon al Secţiei Medicală …

Lasă un răspuns

ass