Cine se răzbună pe Găeşti? SCANDAL LA ÎMPĂRŢIREA BANILOR DE LA CONSILIUL JUDEŢEAN! Oraşul nostru a primit mai puţin decât majoritatea comunelor!

Găeştiul este Cenuşăreasa oraşelor din Dâmboviţa! Cel puţin, asta reiese din situaţia repartizării sumelor defalcate din TVA şi din cota de 18,5% din impozitul pe venit pentru echilibrarea bugetelor locale. În urma şedinţei Consiliului Judeţean Dâmboviţa, s-a votat ca oraşul nostru să primească mai puţin decât majoritatea comunelor, adică 750 milioane lei vechi din sumele defalcate din TVA şi 1,25 miliarde din cotele defalcate din impozitul pe venit. Spre comparaţie, Fieni a primit 11 miliarde lei vechi, Moreniul  – 9 miliarde lei vechi, Pucioasa – 9,5 miliarde, iar municipiul Târgovişte – 10 miliarde lei vechi. De asemenea, foarte multe comune, cu 2 – 3 mii de locuitori, s-au trezit cu sume mult mai mari în conturi din repartizările făcute de CJD.

Primarul Găeştiului, Grigore Gheorghe, afirmă că totul are legătură cu politica: „După cum observați orasul Găesti a primit cea mai mică sumă dintre toate orașele. Acesta este respectul pe care PSD îl are față de dumneavoastră. Răzbunare față de votul dumneavoastră din vară. Cu toate acestea, vă asigur că toate proiectele pe care le-am prezentat la sfârșitul anului trecut vor fi realizate. Săptămâna aceasta o să primiți prima veste mare”.

 

Cronica de Gaesti

ATENŢIE GĂEŞTENI! 2.000 de lei amendă pentru parcarea pe locurile persoanelor cu handicap

Poliţia Locală Găeşti anunţă că amenda pentru parcarea pe locurile destinate persoanelor cu dizabilităţi a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *