Enescu Supermarket Enescu Supermarket

COMUNICAT DE PRESĂ PNL: Scrisoare deschisă colegilor noștri parlamentarii PSD de Dâmbovița

Facem un apel la rațiune față de colegii noștri parlamentarii PSD de Dâmbovița, mulți aflați la primul mandat, pe care suntem siguri că nu doresc să îl înceapă sub semnul hoției și îi îndemnăm să se delimiteze de atitudinea și demersul Guvernului  Grindeanu, care prin ordonanța 13 a compromis încrederea pe care  votanții Partidului Social Democrat au încredințat-o acestora. Parlamentarii PSD de Dâmbovița pot alege să-și păstreze conștiința curată așa cum au făcut-o și alți colegi din partid care au cerut retragerea ordonanței.

Suntem convinși că parlamentarii PSD de Dâmbovița au mers în Parlament cu gândul de a ajuta Dâmboviţa, de a ajuta România, nu pentru a o distruge prin legiferarea hoției, iar gestul domnului Dragnea și a acoliților lui este pe cale să compromită ireversibil drumul politic al întregului Partid Social Democrat și al tuturor membrilor săi de bună credință.

04 februarie 2017

Cezar Preda

Deputat PNL Dâmbovița

Iancu Caracota

Senator PNL Târgoviște

 

 

 

Cronica de Gaesti

Război sau răzmeriţă în PSD Dâmboviţa? PREŞEDINTELE CONSILIULUI JUDEŢEAN, ALEXANDRU OPREA, SOMAT SĂ-ŞI DEA DEMISIA! Uite de unde a plecat scandalul!

Preşedintele Consiliului Judeţean, Alexandru Oprea, se pare că a picat în dizgraţia senatorului Adrian Ţuţuianu, …

Lasă un răspuns