COMUNICAT DE PRESĂ PNL: Scrisoare deschisă colegilor noștri parlamentarii PSD de Dâmbovița

Facem un apel la rațiune față de colegii noștri parlamentarii PSD de Dâmbovița, mulți aflați la primul mandat, pe care suntem siguri că nu doresc să îl înceapă sub semnul hoției și îi îndemnăm să se delimiteze de atitudinea și demersul Guvernului  Grindeanu, care prin ordonanța 13 a compromis încrederea pe care  votanții Partidului Social Democrat au încredințat-o acestora. Parlamentarii PSD de Dâmbovița pot alege să-și păstreze conștiința curată așa cum au făcut-o și alți colegi din partid care au cerut retragerea ordonanței.

Suntem convinși că parlamentarii PSD de Dâmbovița au mers în Parlament cu gândul de a ajuta Dâmboviţa, de a ajuta România, nu pentru a o distruge prin legiferarea hoției, iar gestul domnului Dragnea și a acoliților lui este pe cale să compromită ireversibil drumul politic al întregului Partid Social Democrat și al tuturor membrilor săi de bună credință.

04 februarie 2017

Cezar Preda

Deputat PNL Dâmbovița

Iancu Caracota

Senator PNL Târgoviște

 

 

 

Cronica de Gaesti

SCANDALOS! Subprefecta de Dâmboviţa a venit cu steaguri şi flori la o bătrână din Găeşti care face foamea în casă! IMAGINI REVOLTĂTOARE, AICI!

Bine hrăniţi, frumoşi, gătiţi şi plini de importanţa dată de funcţii, unii dintre cei mai …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *