FOSTUL PREŞEDINTE AL CJ DÂMBOVIŢA, ADRIAN ŢUŢUIANU, ÎN FRUNTEA CELEI MAI PUTERNICE COMISII DIN PARLAMENT! Îi controlează pe „băieţii cu ochii albaştri”!

Adrian Ţuţuianu, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, este noul preşedinte al Comisiei de control al SRI. În plin scandal mediatic privind influenţa foarte mare a serviciilor de informaţii, lui Ţuţuianu îi revine un rol semnificativ, atribuit de majoritatea parlamentară.

Fostul preşedinte CJ Dâmboviţa a declarat că îşi va începe activitatea chiar de mâine, când va redacta o scrisoare prin care îl va chema la audieri pe şeful SRI, Eduard Hellvig.

Întrebat dacă este potrivit pentru importanta funcţie, Ţuţuianu a precizat: „Sunt absolvent al Facultăţii de Drept de la Universitatea Bucureşti, am ocupat funcţii importante. Am condus Consiliul Judeţean timp de 4 ani şi jumatate, la Dâmboviţa, şi experienţa acumulată în juridic sunt argumente pentru care colegii mei au decis să îmi incredinţeze această sarcină deloc uşoara. (…) Am urmat un master, un doctorat în drept comercial şi am făcut un curs de o lună şi jumătate la Colegiul Naţional de Aparare”.

 

Cronica de Gaesti

POMPIERII AU GĂSIT TRUPUL BĂRBATULUI ÎNECAT IERI

A fost găsit corpul neînsufleţit al lui Marin Neacşu din Cobia, bărbatul de 64 de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *