DRAMA DE LA TELEŞTI, ÎN ATENŢIA CRUCII ROŞII! Amărâţii lăsaţi de incendiu sub cerul liber au primit primele materiale de construcţii!

Solidaritate, omenie şi implicare! Astfel poate fi caracterizată, în doar câteva cuvinte, Filiala de Cruce Roşie Dâmboviţa, condusă de Gheorghe Popescu. Dramele şi suferinţele oamenilor sunt alinate de voluntarii neobosiţi, care sar neîntârziat în sprijinul acestora. Cazul de la Teleşti, unde trei familii şi o bătrână au rămas sub cerul liber, în mijlocul iernii, după ce casele le-au fost mistuite de un incendiu violent, a intrat în atenţia Crucii Roşii, sesizată de Cronica de Găeşti. În doar câteva zile, Gheorghe Popescu s-a mobilizat şi le-a dus oamenilor primele materiale de construcţie, de care au nevoie pentru a-şi ridica din temelii casele:

00000IMG_4420 000IMG_4343 IMG_4304 IMG_4396

„In data de 16.01.2017 voluntarii Filialei de Cruce Rosie Dambovita s-au deplasat in comuna Ludesti, sat Telesti in vederea interventiei de urgenta pentru sustinerea familiei d-lui Gosoiu Ioan, grav afectata de un incendiu in ziua de 11.01.2017 cand imobilul acestuia a ars in intregime. Mentionam ca familia este compusa din patru persoane. Cu sprijinul firmelor SC ROMSERV INVEST SRL si SC PRESTIGE COM SRL, Filiala de Cruce Rosie Dambovita a constituit un transport umanitar ce a continut materiale de constructii, usi si ferestre termopan in valoare totala de 3600 lei”, se arată într-un comunicat de presă semnat de directorul Filialei de Cruce Roşie Dâmboviţa, Gheorghe Popescu.

 

Cronica de Gaesti

POMPIERII AU GĂSIT TRUPUL BĂRBATULUI ÎNECAT IERI

A fost găsit corpul neînsufleţit al lui Marin Neacşu din Cobia, bărbatul de 64 de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *