Mesajul primarului comunei Crângurile, Costin Barbu, pentru 2017: „SĂ FIŢI FERICIŢI ŞI SĂNĂTOŞI ORIUNDE V-AŢI AFLA!”

brad_impodobit_in_padure

„Dragii mei, pentu toate momentele frumoase care au fost şi care urmează să vină, în pragul noului an, vă mulţumesc şi îmi reînnoiesc legătura de suflet cu voi. Acum, la finalul unui an plin de provocări, dar cu fața întoarsă către viitor, țin să vă transmit câteva gânduri, ca un om care s-a implicat în tot ceea ce a făcut având comuna Crângurile în suflet. Am rămas uniţi şi încrezători în propriile forţe, constituind, prin opţiunea noastră pentru dezvoltare, o adevărată excepţie. De aceea, Crângurile a avut un an excepţional.

Închei acest an cu speranţa că în calitate de primar voi reuşi să finalizez cât mai multe proiecte şi să demarez altele noi, pentru ca localităţile comunei noastre să-și continue drumul de modernizare și dezvoltare pe care l-am început împreună.

Tuturor crângurenilor, angajaților,colaboratorilor, un An Nou cu mult mai bun, cu sănătate, prosperitate şi pace. Să fiţi fericiţi şi sănătoşi oriunde v-aţi afla! Un An Nou Fericit! La mulți ani, 2017!!!”

 

 

Cronica de Gaesti

Până unde poate firma Atyc să-şi bată joc de elevii navetişti? ADOLESCENŢII DIN BUTOIU DE JOS SUNT ABANDONAŢI ÎN STAŢII, DEŞI PLĂTESC ABONAMENTE! Dovada, aici!

Plătesc abonamente la sume exorbitante, apoi sunt bătaia de joc a firmei de transport Atyc! …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *