in , ,

„Dăruieşte din ceea ce EŞTI, nu din ceea ce AI!”. VOTĂM CRĂCIUNUL! Spectacol caritabil miercuri, 14 decembrie, la Casa de Cultură!

Miercuri, 14 decembrie, de la ora 18.30, găeştenii sunt invitaţi la Casa de Cultură, unde va avea loc cel mai frumos spectacol de Crăciun. Mai mulţi tineri inimoşi – coordonaţi de artistul găeştean Octavian Constantin de la Trupa Amatis – se reunesc, pentru a treia oară, pentru a da viaţă unei superbe poveşti în spiritul sărbătorilor de iarnă.

INTRAREA ESTE LIBERĂ:

octavian

„Acum, că nu mai sunteţi agresaţi din toate părţile cu sloganuri, putem şi noi să ne manifestăm, chiar dacă pentru unii ar părea un pic tardiv. Noi venim tare din urnă. Pardon, din urmă!

Aşadar, sloganul nostru caştigător este: “Dăruieşte din ceea ce EŞTI, nu din ceea ce AI!”. VOTĂM CRĂCIUNUL!

Vă aşteptăm miercurea aceasta, pe 14 decembrie, la Casa de Cultură din Găeşti, pentru a vă bucura de singurul spectacol caritabil în cadrul căruia NU vi se vor cere bani, jucării sau alte obiecte materiale. Dacă le aduceţi de bună voie, nu le refuzăm 🙂

Ce promitem: că vom canta şi ne vom bucura sincer, în spiritul Crăciunului. Că vom face tot ce putem să vă bucuraţi alături de noi.

Ce nu promitem: n-avem nume mari, dar sunt oameni cu suflet mare! N-avem bugete, vedete şi alte artificii. Nu o să fie nimic spectaculos, dar o să fie bucuros oricine va fi alături de noi, miercuri, 14 decembrie, începand cu orele 18:30.

Vă puteţi implica direct sau indirect, fie că ne contactaţi pentru a lucra cu noi în organizare, fie că vreţi să cantaţi şi să colindaţi cu noi, fie că daţi share, like şi toată povestea care ne va ajuta să aducem spiritul Crăciunului mai aproape de găeşteni şi nu numai. Votaţi CRĂCIUNUL!

Octavian Constantin”

 

Comments

Lasă un răspuns