Contactează-ne pe

Noutăți

Luptătorul găeştean Nino Pattvean este campionul european la profesionişti! ELEVUL LUI DAN MOCANU ŞI-A CÂŞTIGAT CENTURA ÎNTR-UN MECI DRAMATIC!

Publicat în data de

- 1.486 vizualizări

dan-mocanunino1

O nouă victorie senzaţională pentru Respect Gym Găeşti, în Gala Colosseum Tournament din Ploieşti, transmisă în direct de postul Sport.ro! Nino Pattvean, elevul de 18 ani al poliţistului Dan Mocanu, este de aseară deţinătorul centurii europene la profesionişti, după ce l-a învins, într-un meci dramatic, pe luptătorul Adrian Peţenchea de la clubul Knock-Down Timişoara. Înfruntarea între cei doi sportivi s-a derulat pe parcursul a patru runde din cele cinci, Nino reuşind să-şi bată adversarul prin KO tehnic. Acesta s-a ales, de altfel, cu coaste rupte şi alte leziuni destul de grave, semn că miza partidei a fost uriaşă. Timişoreanul Peţenchea, în vârstă de 20 de ani, era cotat foarte bine, având în vedere că nu suferise nicio înfrângere şi este campion mondial la savate (box franţuzesc), dar şi multiplu campion naţional şi european la amatori. Titlurile lui nu l-au impresionat însă pe Nino Pattvean, care a demonstrat că este mai bun.

Din păcate, Călin Petrişor, care a luptat la super fight, categoria 65 de kilograme, a pierdut meciul. Este prima lui înfrângere, însă are toate şansele şi tot timpul din lume să-şi ia revanşa.

Dan Mocanu ne declara, înainte de gala de la Ploieşti, că are mare încredere în sportivii lui şi că aceştia sunt foarte bine pregătiţi. Iată că profeţiile lui s-au adeverit, iar găeştenii s-au întors acasă cu fruntea sus, demonstrând că şcoala de kickboxing din oraşul nostru este una dintre cele mai puternice din ţară.

Citește articolul
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Anunțuri

S-A DESCHIS TERASA “LA POPICU” SI FACE ANGAJARI. Dă o fugă într-o seară. Merită!

Articol scris de

Terasa „La Popicu” angajeaza personal pentru bucatarie si gratar.

Informatii suplimentare despre locurile de munca disponibile puteti afla sunand la numarul de telefon 0744558441

Dacă iubești vara, mâncarea buna,  muzica faină și distracția, atunci oprește-te pe terasa “La Popicu” din Ionesti. Nu vei regreta! Este locul perfect pentru  o cafea bună, pentru o bautura racoritoare,  iar în bucătăria deschisă se gătesc mereu cele mai gustoase preparate.

Citește articolul

Anunțuri

Ofertă de muncă! SC ELUNOS DIN GĂEŞTI ANGAJEAZĂ MUNCITORI MANIPULANŢI

Articol scris de

Societatea Comercială ELUNOS din Găeşti angajează muncitori manipulanţi.  Cei care doresc detalii   despre  job, condiţii de muncă şi salariu, pot apela numărul de telefon 0726347373.

 

 

Citește articolul