Enescu Supermarket

EMOŢII MARI PENTRU ANTRENORUL DAN MOCANU! Doi dintre cei mai buni luptători de la Respect Gym Găeşti au meciuri de top la Ploieşti! „SUNT FOARTE PREGĂTIŢI!”

afis1afis-gladiatorii

Nino Pattvean şi Călin Petrişor de la Respect Gym Găeşti vor lupta sâmbătă, 26 noiembrie, în   gala de kickboxing Colosseum Tournament de la Ploieşti,  intitulată „Gladiatorii ringului”. Deşi ambii  au  vârsta de 18 ani,  sportivii găeşteni pregătiţi de poliţistul Dan Mocanu au luptat deja în gale importante şi au învins de fiecare dată. Nino Pattvean va lupta pentru o centură europeană la profesionişti, iar Călin Petrişor – la super fight categoria 65 kg.

dan mocanu2mocanu

“Sunt foarte pregătiţi atât fizic, cât şi tactic, dar niciun meci nu seamănă cu altul. Eu am mari aşteptări de la ei şi am convingerea că vor face o figură frumoasă  şi în gala “Gladiatorii ringului” de la Ploieşti, care va fi transmisă  sâmbătă, de Sport.ro, începând cu ora 20.00. Am de asemenea convingerea că vom fi susţinuţi de găeşteni atât  din Sala Sporturilor “Olimpia” din Ploieşti, cât şi din faţa micilor ecrane, ne-a declarat   Dan Mocanu.                  

 

Cronica de Gaesti

Un renumit chef pune la punct ultimele detalii: SALONUL FRANŢUZESC, INAUGURARE CU MENIURI SPECTACULOASE! Restaurant de înaltă clasă, în Găeşti!

Cele mai fine specialităţi din bucătăria internaţională, dar şi tradiţională românească, un cadru intim şi …

Lasă un răspuns