MOBILIZARE IMPRESIONANTĂ PENTRU FAMILIA CU 6 COPII, DIN ULIEŞTI, RĂMASĂ SUB CERUL LIBER! Voluntarii Crucii Roşii, primii care au sărit în ajutor!

i

Cazul familiei cu 6 copii mici din Ragu, comunaUlieşti, rămasă sub cerul liber în prag de iarnă după ce casa în care locuia s-a făcut scrum, a impresionat foarte mulţi cititori şi a intrat şi în atenţia Crucii Roşii Dâmboviţa. Încărcaţi cu pachete care conţineau pături, perne, un pat, mâncare, materiale de construcţii, în valoare de 1900 de lei, dar şi suma de 500 de lei, Gheorghe Popescu şi voluntarii săi au ajuns astăzi la soţii Badea. I-au găsit la o rudă, împreună cu cele patru fetiţe de 4, 7, 12 şi 14 ani şi cu  cei doi băieţei de 2 şi 15 ani. Oamenilor nu le-a venit să creadă că primesc atât de repede un ajutor substanţial. Acum câteva zile, trăiau cele mai negre clipe din vieţile lor. Casa de chirpici în care locuiau cu toţii s-a aprins ca o torţă şi a fost distrusă în totalitate de flăcări. Soţii Badea sunt văcarii satului şi câştigă atât cât să nu moară. Cu toate acestea, nu au cerut niciodată nimic nimănui. Şi-au crescut copiii cum au putut. Acum însă trăiesc o adevărată dramă şi nu vor reuşi să-şi mai construiască nici măcar o cameră fără ajutorul nostru, al tuturor. Crucea Roşie le-a redat însă speranţa şi este mare lucru că această fundaţie, de altfel cea mai cunoscută şi mai serioasă din judeţ, se implică atât de repede în necazurile oamenilor.

i1 i6 i7

Şi primarul comunei Ulieşti, Iulian Costache, a ţinut să mulţumească, pe Facebook, Crucii Roşii Dâmboviţa pentru gestul deosebit făcut pentru aceşti oameni amărâţi. Pentru luni, edilul a convocat Consiliul Local, urmând ca şi administraţia locală să le acorde un ajutor de urgenţă.

primarul

Campania pentru ei continuă însă şi în Găeşti. Ioana Dincă, directorul Liceului Tehnologic „Iordache Golescu” şi elevii săi vor merge mâine către Ulieşti, cu foarte multe bunuri pe care au reuşit să le strângă în ultimele zile.

lic1 l2 l3 l4

Este important să ajutăm în continuare această familie cu 6 copii, rămasă fără nimic în pragul iernii. Bunurile sau sumele de bani pot fi duse la Primăria Ulieşti.

Cronica de Gaesti

POMPIERII AU GĂSIT TRUPUL BĂRBATULUI ÎNECAT IERI

A fost găsit corpul neînsufleţit al lui Marin Neacşu din Cobia, bărbatul de 64 de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *